ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης - Βόλος : Τελικός παραμονής για την «Ελαφρά ταξιαρχία»

 


Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται σήμερα (16:00) τον Βόλο στο γήπεδο της Ριζούπολης, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Σούπερ λίγκ.

Αν και όλη την είχαν ξεγραμμένη, η Ελαφρά ταξιαρχία έχει κάνει το comeback και με δύο συνεχόμενες νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδι, απέναντι σε ΟΦΗ και  Παναιτωλικό, έφτασε τους 19 βαθμούς, δύο λιγότερους από την προτελευταία Λαμία, την οποία και κυνηγάει στην βαθμολογία. Στο σημερινό παιχνίδι, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ παίζει... την μισή χρονιά, αφού οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν την νίκης μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστικό. Η ψυχολογία σίγουρα είναι ανεβασμένη, θέλοντας να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο εμφανίσεων και αποτελεσμάτων με τα τελευταία παιχνίδια. Τα βλέμματα φυσικά θα είναι στραμμένα και στο αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στην Λαμία και τον Ιωνικό.

Από την άλλη η ομάδα του Βόλου προέρχεται από μία εμφατική εντός έδρας νίκη απέναντι στην Λαμία με 3-0, τρίποντο που της εξασφάλισε και μαθηματικά την οριστική παραμονή στην κατηγορία και πιστοποίησε την φετινή εξαιρετική της πορεία. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας των ομάδων που αγωνίζονται στα πλέι άουτ, με 34 βαθμούς σε 29 παιχνίδια και ταξιδεύει στην Αθήνα με στόχο να συνεχίσει να δείχνει χωρίς άγχος πλέον, το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Στα αγωνιστικά 

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τους Σιγκνίεβιτς, Σαλί, Γιακιμόφσκι και Τσιλούλη, ενώ αντίθετα επιστρέφει στην αποστολή ο Παπαγεωργίου. Ο Σόρτσαν θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της βασικής εντεκάδας, με τριάδα στην άμυνα τους Μπρούνο Άλβες, Ντομίνγκες και Ρόγκνε. Σε ρόλο δεξιού μπακ-χαφ θα αγωνιστεί ο Ντεντάκης και αντίστοιχα αριστερά θα ξεκινήσει ο Βιτλής. Η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Σλίβκα, Κάστρο και Φατιόν ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Μπετινέλι και Ιωαννίδης. 

Εκτός απόστολής για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου έμειναν οι Μπαριέντος, Τσοκάνης, Σοάρες, Νίνης, Όρος, Ρομέρο, Κότνικ και Τερεζίου. Ο Παπαδόπουλος θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ με τετράδα στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, τους Πουρίτα, Σιέλη, Λογαρά και Φεράρι. Μεταξάς και Ριένστρα θα είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ με τον Ροσέρο σε ρόλο δεξιού εξτρέμ και τον Μπαρτόλο αντίστοιχα αριστερά. Ο Φερνάντες θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο στην επίθεση Φάν Βέερτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code