ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης - Βόλος 1-1 : Πήρε τον βαθμό, παραμένει τελευταίος


Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι της Ριζούπολης, ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και Βόλο, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Αποτέλεσμα με χαμένη την ελαφρά ταξιαρχία, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής των πλέι οφ. Η ομάδα της Ριζούπολης καιγόταν για τους 3 βαθμούς της νίκης, στην μάχη που δίνει για την παραμονή της στην σούπερ λίγκ, χωρίς όμως να τα καταφέρει αλλά να ισοφαρίζει στο τέλος και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας. Στους 20 βαθμούς η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, έναν λιγότερο από την Λαμία, η οποία αγωνίζεται αύριο στην έδρα της με τον Ιωνικό. 

Άνοιξε το σκόρ στο 59' η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, με γκόλ του Φερνάντες, μετά από μαγική ασίστ του Μπαρτόλο. Ισοφάριση για τους απολλωνιστές στο 81' με τον Ντάουντα, οι οποίοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 90' της αναμέτρησης, να φύγουν με τους 3 βαθμούς της νίκης, όταν ο Εμπαγκογκού δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να κερδίσει τον Κλέιμαν.

Χωρίς γρήγορο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες το παιχνίδι, με την ομάδα του Βόλου να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και να απειλεί δύο φορές με τον Φάν Βέερτ. Ισορρόπησε το ματς ο Απόλλων μετά το γκόλ που δέχτηκε, προσπάθησε να απειλήσει, είχε κάποιες καλές στιγμές, χωρίς να καταφέρει τελικά να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Το παιχνίδι

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα για τις δύο ομάδες, με την μπάλα να κινείται κυρίως στον χώρο του κέντρου και τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να βρούν τα πατήματα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη υποψία φάσης ήρθε στο 11ο λεπτό, με τον Ρεγκατέν να επιχειρεί ένα σούτ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Απόλλων, αλλά να στέλνει την μπάλα αρκετά μέτρα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Βόλου απείλησε ξανά την εστία των γηπεδούχων, όταν ο Φάν Βέερτ από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από σέντρα του Μπαρτόλο, έστειλε την μπάλα με γυριστό σουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σόρτσαν.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου συνέχιζε να πιέζει και στο 16' έχασε κι άλλη ευκαιρία. Μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια, ο Φερνάντες έκανε ένα δυνατό σούτ από την μεγάλη περιοχή, βλέποντας την μπάλα να περνάει λίγο έξω από την εστία του Απόλλων. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοση τους και να πιέσουν, χάνοντας και την πρώτη τους ευκαιρία στο 28΄ : Ο Ντετάκης σέντραρε όμορφα από τα δεξιά, όμως ο Κλέιμαν πετάχτηκε έγκαιρα από την εστία του, προλαβαίνοντας τον Φατιόν την τελευταία στιγμή.

Στο 36ο λεπτό ο Μπαρτόλο επιχείρησε ένα καλό μακρινό σούτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, μετά από καλή κυκλοφορία της μπάλας, ο Ντεντάκης προσπάθησε με σέντρα να βρεί τον Ντάουντα μέσα στην περιοχή του Βόλου, με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν την μπάλα, πριν ο Αφρικάνος γίνει απειλητικός. Το σούτ του Ντάουντα στο 42' δεν ανησύχησε τον Κλέιμαν, τα επόμενα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι συγκλονιστικό και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την διακοπή του ημιχρόνου, χωρίς σκόρ.

Το δεύτερο 45λεπτο άρχισε όπως τελείωσε και το πρώτο, με τον ρυθμό να μην είναι γρήγορος και την μπάλα να κινείται κυρίως μακριά από τις δύο περιοχές. Στο 59ο λεπτό ο Βόλος άνοιξε το σκόρ! Μετά από γρήγορη αντεπίθεση, ο Ρεγκατέν τροφοδότησε από αριστερά τον Μπαρτόλο, ο οποίος με μία εντυπωσιακή κίνηση έδωσε ασίστ στον Φερνάντες, που με δυνατό συρτό σούτ έγραψε το 1-0. Ο Ντάουντα σκόραρε στο 65', όμως το σκόλ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

 Στο 71ο λεπτό ο Βόλος κέρδισε φάουλ, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του Σόρτσαν, με τον Φερνάντες να το εκτελεί υπέροχα και να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Απόλλων, χάνοντας την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του.Στο 81ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση για τον Απόλλων.Ο Βιτλής σέντραρε πολύ όμορφα μέσα στην περιοχή του Βόλου, και ο Ντάουντα με καρφωτή κεφαλιά, πρόλαβε τον Κλέιμαν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 1-1.

Στο 90' μετά από καταπληκτική κίνηση και ντρίπλα του Εμπαγκογκού, ο ίδιος παίχτης προσπάθησε να σκοράρει, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει τον Κλέιμαν και να βάλει μπροστά στο σκόρ την ομάδα του. 

Απόλλων Σμύρνης: Σόρτσαν, Ρόγκνε, Άλβες, Ντομίνγκες, Σλίβκα, Βίτλης, Φατιόν, Κάστρο, Ντετάκης, Ντάουτα, Μαρτίνες.

Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Σιέλης, Γκιουλέν, Άλχο, Μεταξάς, Ρεγκατέν, Ροσέρο, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Φάν Βέερτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code