ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ 0-1: Πάλεψαν αλλά αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του Conference League οι "ασπρόμαυροι"

 


Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να υπερβεί το εμπόδιο της Μαρσέιγ και ηττήθηκε με 1-0 στην Τούμπα, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τα προημιτελικά του Conference League. Οι "ασπρόμαυροι" ξεκίνησαν πολύ δυνατά και έκαναν ευκαιρίες με την προβολή του Τσιγγάρα στο 5' λεπτό από το ύψος της μικρής περιοχής και με το  πλασέ του Άκπομ στο 10' λεπτό, με τον τερματοφύλακα Ματαντά να αποκρούει. Η Μαρσέιγ έδειξε τις διαθέσεις της, με τον Παγέ να κάνει φάση στο 13' λεπτό. Το παιχνίδι ήταν πιο ανοιχτό και με γρήγορο ρυθμό στα επόμενα λεπτά, με τους Γάλλους να καταφέρνουν να κάνουν  να κάνουν το 1-0 με τον Παγέ στο 30' λεπτό, μετά από ασίστ του Γκεντουζί. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στα επόμενα λεπτά και είχαν φάσεις με το μακρινό σουτ του Ζίβκοβιτς στο 38' λεπτό και με το σουτ του Άκπομ στο 45' λεπτό. Το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 1-0 για την Μαρσέιγ.

Παρά την πίεση των "ασπρόμαυρων", οι Γάλλοι έδειξαν να διαχειρίζονται τις καταστάσεις και να έχουν μια σταθερότητα. Ο ΠΑΟΚ έκανε ευκαιρία με τον Μίτριτσα στο 65' λεπτό, ο οποίος βγήκε στην κόντρα, με τον Ρονζιέ να τον κόβει την τελευταία στιγμή. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στα τελευταία λεπτά και έχασαν μια μεγάλη φάση με το τετ-α-τετ του Τσολάκ στο 83' λεπτό, με την μπάλα να πηγαίνει άουτ. Παρά την μαχητικότητα του ΠΑΟΚ, η Μαρσέιγ πήρε την νίκη με 1-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Uefa Conference League.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Άκπομ.

Μαρσέιγ (Ντέσιο): Μανταντά, Ρονζιέ, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Πέρες, Λιρόλα, Γκεντουζί, Γκεγιέ, Αρίτ, Μπακαμπού, Παγέ.





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code