ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 2-3: Σπουδαίο διπλό παραμονής για τους Νικαιώτες


Ο Ιωνικός κέρδισε στην Τρίπολη τον Αστέρα με 3-2 και ουσιαστικά διασφάλισε την παραμονή του στην Super League.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Ριέρα να «χτυπά» στην αντεπίθεση και με πλασέ να ανοίγει το σκορ. Ο Ιωνικός όμως αντέδρασε, απείλησε στο 16΄ με κεφαλιά του Μύγα που έδιωξε δύσκολα ο Τσιφτσής και τελικά ισοφάρισε στο 29΄. Ο Αοσμαν εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μύγας πήρε την κεφαλιά και ο Τσιγκρίνσκι με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ δυνατοί στις «στημένες» φάσεις και σε άλλη μία περίπτωση, από φάουλ του Αοσμαν στο 41΄, ο Μάντζης αυτή τη φορά σκόραρε με κεφαλιά και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Ιωνικός ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 52΄, με τον Μάντζη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, μετά από κλέψιμο και ασίστ του νεοεισελθόντα Τουράμ. 

Ο επί της ουσίας αδιάφορος βαθμολογικά Αστέρας κατάφερε απλά να μειώσει στο 87΄ με τον Μουνάφο μετά από πάσα του Ρούμπεν Γκαρσία, γνώρισε την πρώτη ήττα του στα play-out και έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει τον ΟΦΗ στην κορυφή της κατάταξης.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 2-3

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σκόρερ: 5’ Ριέρα, 87’ Μουνάφο-29’ Τσιγκρίνσκι, 41’, 52’ Μάντζης.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)

Κίτρινες: Γκαρθία, Τιλίκα, Μύγας, Μπαράλες, Βαλεριάνος.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Γκαρσία, Σανταφέ (46΄ Μουνάφο), Βαλιέντε (79΄ Ιγκλέσιας), Τιλίκα, Σονί (59΄ Σίτο), Ριέρα (46΄ Κρέσπι), Μπενίτο (59΄ Μπαράλες)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Αοσμαν (82΄ Γκοτσούλιας), Ντάλσιο (62΄ Κιάκος), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Ρομαό (88΄ Τσιριγώτης), Κάνιας, Λένις (46΄ Τουράμ), Μάντζης (82΄ Καμπράλ)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code