ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Τεστ Ευρώπης



Κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι που διεξάγεται στους Ζωσιμάδες(19:00, 10/4) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου δείχνει πως δεν ήρθε στην διαδικασία των Play-off για την πλάκα του έχοντας πάρει ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Άρη, να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πηγαίνει στα Ιωάννινα με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και θέλει να κάνει άλμα Ευρώπης σε μια έδρα που δυσκολεύεται τα τελευταία χρόνια.


Ο Παναθηναϊκός ήταν ο κερδισμένος της προηγούμενης αγωνιστικής των Play-off καθώς με την νίκη του επί του ΠΑΟΚ, και σε συνδυασμό με την ισοπαλίες των ΑΕΚ και Άρη πλησίασε την 3η θέση στον 1 βαθμό και αύξησε τις ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος. Το ματς στα Γιάννενα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το «τριφύλλι», και αποτελεί ένα πραγματικό τεστ ώστε να γίνει το μεγάλο άλμα για την Ευρώπη, εφόσον δεν παρέλθει σε γκέλα και πεταχτεί στα σκουπίδια το τρίποντο επί του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΣ από την άλλη πλευρά μόνο αδιάφορος δεν δείχνει σε αυτήν την διαδικασία, παρόλο που έχει ρόλο ρυθμιστή στην βαθμολογία ανάλογα με τα αποτελέσματά του, καθώς έχει κρατήσει σημαντικές ισοπαλίες απέναντι σε Ολυμπιακό και Άρη. Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν έχει τις καλύτερες «αναμνήσεις» από τις πρόσφατες επισκέψεις στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, καθώς μετράει 6 σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, και είναι εμφανές πως η νίκη δεν θα είναι εύκολη, αλλά εάν έρθει θα έχει μεγαλύτερη αξία.

Ο Ηρακλής Μεταξάς στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα έχει τελικά τον Κόντε στη διάθεσή του. Αντίθετα υπολογίζει στον Πίρσμαν που αποθεραπεύτηκε, όπως και στον Ποζνάνσκι που δεν έχει κάτι σοβαρό. Νοκ άουτ είναι και ο Ντομίνγκεθ και η αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου» αποτελείται από τους Λοντίγκιν, Σούλη, Σάλιακα, Παντελάκη, Καραχάλιο, Κάργα, Μπρένερ, Περέα, Ποζνάνσκι, Εραμούσπε, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλη, Σιόντη, Οικονομόπουλο, Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Πίρσμαν και Λιάσο.

Στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει τελικά διαθέσιμο τον Καρλίτος. Στην τελευταία προπόνηση ατομικό έκανε ο Βιγιαφάνιες, ο Λούντκβιστ και ο Αγιούμπ. Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code