ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-1 : Λεωφόρος «Ευρώπης»

 

Με σκόρερ τους Αίτορ (34') και Χουάνκαρ (65') ο Παναθηναϊκός πήρε μία σπουδαία νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Τρίποντο - Ευρώπης για τους πράσινους, που επικράτησαν του δικέφαλου του Βορρά στο γήπεδο Απόστολος Νικολαίδης και έφτασαν τους 47 βαθμούς , πιάνοντας τον Άρη στην 3η θέση και περιμένοντας το αποτέλεσμα της ΑΕΚ που αγωνίζεται αυτήν την ώρα με τον Ολυμπιακό. 

Σε ένα όμορφο παιχνίδι, με γρήγορη κυκλοφορία, καλή ανάπτυξη και ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν πιο αποτελεσμάτικό και με ένα γκόλ σε κάθε ημίχρονο πήρε μία σημαντική νίκη, στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη. 

Μετά από καταπληκτική σέντρα του Αίτορ στο 34' οι πράσινοι άνοιξαν το σκόρ, για να έρθει με γκολάρα ο Χουάνκαρ στο 5 και να διπλασιάσει τα τέρματα για το τριφύλλι. Μείωσε το σκόρ στο 70' με τον Ζίβκοβιτς η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που πίεσε στο τέλος αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Το παιχνίδι 

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με διάθεση να επιτεθούν και να φτάσουν κοντά σε ένα τέρμα από την αρχή του παιχνιδιού. Τα πρώτο τέταρτο του αγώνα κύλησε με καλό ρυθμό και στο 15ο λεπτό ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Πέρεθ γέμισε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με τον Κώτσιρα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, όπου βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη.

Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 32' με τον Ζίβκοβιτς να κάνει μια ωραία ατομική προσπάθεια λίγο έξω από την περιοχή του Μπρινιόλι, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στα σώματα των αμυντικών των πρασίνων και απομακρύνθηκε. 

Στο 34ο λεπτό ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ! Ο Παλάσιος σέντραρε εξαιρετικά από αριστερά, η μπάλα πήγε στον Αΐτορ ο οποίος με ένα πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-0. Μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο 41' να ισοφαρίσει. Ο Ακπομ βρέθηκε σε πολύ πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, όμως του σουτ που έκανε ήταν πολύ άστοχο.

Διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου : Αρχικά ο Μπρινιόλι απέκρουσε εντυπωσιακά μακρινό σουτ του Κούρτιτς. Σε δεύτερο χρόνο ο Τσιγγάρας δεν κατάφερε από πολύ πλεονεκτική θέση να κερδίσει τον γκολκίπερ των πρασίνων, στέλνοντας με σουτ την μπάλα άουτ.

Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 51ο λεπτό, με τον Ελ Καντουρι να στέλνει την μπάλα με σουτ, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων. Ένα λεπτό αργότερα, μετά από φάση διάρκειας μέσα στην περιοχή του δικεφάλου , ο Χουάνκάρ με σκαφτό σουτ, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Πασχαλάκη. 

Στο 65ο λεπτό το τριφύλλι διπλασίασε τα τέρματα του, με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Χουάνκάρ από αριστερά της μεγάλης περιοχής κάνοντας το 2-0. Άμεση απάντηση από τον ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς να σκοράρει στο 70' μετά από σέντρα του Κούρτιτς, κάνοντας το 2-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς ): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες (29’ Αλεξανδρόπουλος), Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς (88’ Βιτάλ), Αϊτόρ (87’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (77’ Σάρλια). 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε (63’ Τέιλορ), Βαρέλα, Ινγκασον, Βιεϊρίνια (80’ Σίντνεϊ), Τσιγγάρας (63’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Ζαμπά, Ελ Καντουρί (63’ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Ακπομ (80’ Τσόλακ).



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code