ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ : «Τελικός» για το τριφύλλι - Με ψυχολογία ο δικέφαλος

 


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σήμερα (19:00), στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

 Οι πράσινοι, παρά τις πολλές απουσίες, κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική και έφυγαν αλώβητοι από το Κλεάνθης Βικελίδης (0-0), φτάνοντας έτσι τους 44 βαθμούς σε συνολικά 28 παιχνίδια. Βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 3 βαθμούς λιγότερους από την ΑΕΚ και 2 βαθμούς λιγότερους από την ομάδα του Άρη. Σήμερα φιλοξενούν εντός έδρας τον ΠΑΟΚ, με μοναδικό στόχο τους 3 βαθμούς, που θα  κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες τους για διεκδίκηση μέχρι τέλους, μιάς θέσης που δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Από την άλλη, οι ασπρόμαυροι ταξιδεύουν στην Αθήνα, έχοντας φυσικά στο μυαλό τους και στην πολύ κρίσιμη ευρωπαϊκή μάχη της Πέμπτης απέναντι στην Μαρσέιγ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 του μαχητικού ΠΑΣ Γιάννενα στο γήπεδο της Τούμπας. Με αυτήν την νίκη έφτασε του 59 βαθμούς σε 28 παιχνίδια, δέκα λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Σήμερα ταξιδεύει στην Αθήνα με στόχο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, που αφενός θα οριστικοποιήσει την κατάκτηση της 2ης θέσης, αφετέρου σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός χάσει βαθμούς στον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ, θα προσπαθήσει μέχρι την λήξη των πλέι οφ να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να πλησιάσει την κορυφή. 

Στα αγωνιστικά 

Χωρίς τους Μακέντα και Λούντκβιστ θα παραταχθεί σήμερα η ομάδα του τριφυλλιού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει όλους τους υπόλοιπους παίχτες στην διάθεση του. 

Όσο αφορά την αρχική 11αδα, η διάταξη θα είναι το κλασικό 4-3-3 με τον Σέρβο τεχνικό να τοποθετεί τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Σένκενφελντ και Βελεθ θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Κώτσιρα να αγωνίζεται ως δεξί μπακ και τον Χουάνκαρ ως αριστερο. Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος και Βιγιαφάνιες θα είναι η τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τον Παλάσιος να έχει ρόλο δεξιού εξτρέμ, ο Αίτορ αντίστοιχα αριστερά και ο Φώτης Ιωαννίδης θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή του Παναθηναικού : Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.



Για τους Θεσσαλονικείς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μίτριτσα, Μούργκ, Κρέσπο και Λύρατζη που έμειναν εκτός αποστολής. 

Ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα γκόλποστ, με τετράδα στην άμυνα τους Σάστρε, Βαρέλα, Ίγκανσον και Βιειρίνια από δεξιά προς τα αριστερά. Σβάμπ, Τσιγγάρας και Έλ Καντουρί θα αγωνιστούν στον χώρο του κέντρου, με τον Ζίβκοβιτς να παίζει ως δεξί εξτρέμ, τον Ζαμπά αντίστοιχα αριστερά και ο Τσόλακ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος στην επίθεση. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Βόσνιος, Ιρφάν Πελίτο. Βοηθοί του θα είναι οι Μεϊντάνας και Μπουξμπάουμ, 4ος θα είναι ο Φωτιάς και στο VAR ο Ισπανός, Ντε Ρικάνρτο με τον Φωτόπουλο.

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 1-3 του Παναθηναϊκού στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης, ενώ στην Τούμπα ο δικέφαλος είχε επικρατήσει ξανά με 2-1. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code