ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (18:00): Ψάχνοντας την πρώτη τους νίκη στο... κυνήγι της Ευρώπης!


ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ "κοντράρονται" σήμερα στους "Ζωσιμάδες" (18:00) σε μία κρίσιμη αναμέτρηση (ειδικά για την Ένωση) όσον αφορά την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί τη νέα χρονιά στην Ευρώπη.

Οι Γιαννιώτες προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό (0-0), έχουν μείνει αρκετά πίσω στην... κούρσα της Ευρώπης (-8 με παιχνίδι λιγότερο από τον τέταρτο Παναθηναϊκό) και διατηρούν κυρίως μαθηματικές ελπίδες. Η άρνηση της ήττας είναι ένα από τα βασικά στοιχεία στο παιχνίδι του ΠΑΣ, το οποίο εμφανίζεται και στα playoffs, με την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά να μετράει μόνον μία ήττα μέχρι τώρα (1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις καθυστερήσεις). Στα αγωνιστικά θέματα, ο τεχνικός των Ηπειρωτών είδε τον Πέδρο Κόντε να μπαίνει για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Ένωση. Χωρίς περαιτέρω προβλήματα θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ, ο οποίος θα εμφανιστεί πλήρης και έτοιμος για την πρώτη του νίκη στα φετινά playoffs.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Ντομίνγκεζ, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Στάνκο, Σιόντης, Λιάσος, Γκαρντάφσκι, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα, Κόντε.

Η Ένωση, από την πλευρά της, ηττήθηκε στο τελευταίο της παιχνίδι από τον Άρη στο ΟΑΚΑ (1-2), δεν έχει καταφέρει να "γευτεί" την χαρά της νίκης μέχρι τώρα στα playoffs και ευελπιστεί να το κάνει στα Γιάννινα. Αυτή τη στιγμή, οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, στο -5 από τον τρίτο Άρη και στο -3 από τον τέταρτο Παναθηναϊκό, με το σημερινό της παιχνίδι να εκκρεμεί. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο σημερινός αγώνας αποκτά χαρακτήρα "τελικού", καθώς αν η ΑΕΚ δνε καταφέρει να κερδίσει ούτε τον ΠΑΣ, τότε μένει αρκετά πίσω στο "κυνήγι" μιας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα χρονιά. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, τα προβλήματα δεν λείπουν από την Ένωση, καθώς οι Βράνιες και Άμραμπατ τέθηκαν νοκ-άουτ στην προπόνηση της Κυριακής λόγω ενός ελαφριού διαστρέμματος και ενοχλήσεων στον προσαγωγό αντίστοιχα. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Τάνκοβιτς (πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς), Λε Ταλέκ (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Μισελέν (χτύπημα στην πτέρνα).

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζησαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code