ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - Ιωνικός : Πρεμιέρα των Play Out στο Γεντί Κουλέ

 


Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ιωνικό σήμερα (15:00) στο γήπεδο ''Θεόδωρος Βαρδινογιάννης'', για την 1η αγωνιστική των αγώνων πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Οι Κρητικοί αγωνίζονται σε αυτή τη σειρά αγώνων χωρίς κανένα απολύτως άγχος, καθώς έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή τους στην κατηγορία. Βρίσκονται στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας με 37 βαθμούς, έχοντας ως στόχο να συνεχίσουν να δείχνουν την εικόνα της κανονικής περιόδου μέχρι το τέλος. Σήμερα υποδέχονται τον Ιωνικό με στόχο να εκμεταλευτούν την έδρα σε συνδυασμό με το καλό μομέντουμ, αρχίζοντας νικηφόρα. 

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής περιόδου, έχοντας 8 βαθμούς διαφορά από την Λαμία που βρίσκεται στην προτελευταία θέση, που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ. Θέλουν να εξασφαλίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, ταξιδεύοντας σήμερα στην Κρήτη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα αγωνιστικά

Ο Νίκος Νιόμπλιας δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Ουές, Καστάνιος, Τοράλ και Καμάου που δεν προπονηθηκαν τις προηγούμενες μέρες, με την αποστολή για τον αγώνα να ανακοινώνεται λίγο πριν την έναρξη του.

Αντίθετα ο Δημήτρης Σπανός δεν αντιμετώπιζει προβλήματα απουσιών, έχοντας όλους τους παίχτες στην διάθεση του.

Η αποστολή του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Βίντμαρ, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Ρομαό, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Κιάκος, Κάνιας, Πλατέλλας, Μάναλης, Καμπράλ, Τουράμ, Λένις, Μάντζης.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντοπουλος ορίστηκε για να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση , με βοηθούς τους Απτόσογλου και Θανασιά. Στο Var θα είναι ο Μανούχος με 4ο τον Διαμαντάκη.

Στην Κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ είχε κερδίσει εντός έδρας με 2-1 τον Ιωνικό, ενώ στο γήπεδο της Νίκαιας οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς σκόρ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code