ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης: Παιχνίδι «ζωής» και «θανάτου»


 Πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Περιστέρι.

Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης κοντράρονται στην πρεμιέρα των play-out σε μια αναμέτρηση που ίσως κρίνει την κατάληξη των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα και ειδικά σε αυτό των φιλοξενούμενων. Σε περίπτωση ήττας η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θα μείνει 13 βαθμούς πίσω από τον Ατρόμητο και θα είναι πλέον σχεδόν απίθανο να προλάβει στα τελευταία έξι παιχνίδια να πετύχει κάτι καλύτερο από την παρουσία στα μπαράζ.

Στα αγωνιστικά τώρα στον Ατρόμητο δεν υπολογίζουν το τραυματία Νάτσο και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που είναι εκτός με ίωση, ενώ ξανά εκτός αποστολής έμεινε ο Τόμας Μπεντινέλι. Στα της ενδεκάδας ο Κρις Κόλμαν αναμένεται να επαναφέρει το 4-4-2 με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά θα βρίσκεται ο Βασιλαντωνόπουλος, αριστερά ο Καστεγιάνο και οι Χατζηισαΐας Μαυρομμάτης στο κέντρο της άμυνας. Σάλομον και Χαρίσης θα είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Μουνίθ στα δεξιά της επίθεσης, τον Ροτάριου αριστερά και τον Άλιμπεκ να πλαισιώνει τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά ο Μπάμπης Τεννές έχει να αντιμετωπίσει πολλές και σοβαρές απουσίες. Οι Τσιλούλης και Φατιόν είναι τιμωρημένοι, ο Γιαννιώτας τραυματίας, ενώ εκτός έμειναν οι Βέρχουλστ, Ράιλι, Γιακιμόφσκι και Παπαγεωργίου. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-2 που είδαμε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο Κότσαρης θα υπερασπιστεί την εστία του Απόλλωνα, έχοντας μπροστά του στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Ντεντάκη, Ρόγκνε, Μπρούνο Άλβες και Μπαξεβανίδη. Σλίβκα και Τσίμπσαχ θα είναι τα κεντρικά χαφ. Αριστερά στην επίθεση ο Τουτουαρίμα, δεξιά ο Παμλίδης και στην κορυφή οι Ντάουντα και Ιωαννίδης.

Οι αποστολές:

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Μάριτς, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Χαρίσης, Καρτάλης, Ντένιτς, Ναμπί, Ροτάριου, Μουνίθ, Σπιριντόνοβιτς, Κλωναρίδης, Νταβιώτης, Κουλούρης, Άλιμπεκ, Τζαβίδας.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Σορκάν, Ντεντάκης, Λισγάρας, Ρόγκνε, Μπρούνο Άλβες, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Βιτλής, Κραγιόπουλος, Κάστρο, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Σαλί, Παμλίδης, Σίνιεβιτς, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Ώρα: 17:15.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Μετάδοση: Novasports Prime.

Διαιτητής: Κορέια (Πορτογαλία) Βοηθοί: Παπαδάκης, Τριανταφύλλου 4ος: Τζοβάρας VAR: Μπόγκναρ (Ουγγαρία) AVAR: Σαμοΐλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code