ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: Κυνηγάει τα Play-off ο Αστέρας, για να δώσει αποδείξεις η ΑΕΚ



 Τον Αστέρα Τρίπολης φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ (6/3, 19:00) η ΑΕΚ που θέλει οπωσδήποτε νίκη για να μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στη διαδικασία των Play-off, με τον Αστέρα Τρίπολης να θέλει μονάχα νίκη για να εξασφαλίσει την δικιά του θέση χωρίς να εξαρτάται από τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων και να μην τον ενδιαφέρει η περίπτωση των βαθμών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League, πριν την έναρξη της διαδικασίας των  Play-off και η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ με τους κιτρινόμαυρους, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στον πάγκο τους, να ψάχνουν μια νίκη-αντίδραση έπειτα από τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η Ένωση δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, των 10 παιχτών για πάνω από 70 λεπτά, χωρίς να καταφέρει να πείσει σε κάποιο διάστημα με την απόδοση της και πλέον να τίθεται σε αμφισβήτηση ακόμα και η έξοδο της στην Ευρώπη.

Αγωνιστικά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Βράνιες, Ρότα και Λε Ταλέκ που έχουν συμπληρώσει κάρτες καθώς και στον Λιβάι Γκαρσία που ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα και στους ανέτοιμους Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλο. Αντίθετα επανέρχεται ο Ντάρκο Γέβτιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα του.

Ο Αστέρας Τρίπολης σήμερα παίζει τη θέση του για την εξάδα που οδηγεί στα Play-off. Οι Αρκάδες αν κερδίσουν είναι η έκτη ομάδα των playoffs και δεν ενδιαφέρονται για το τι θα γίνει στα ματς του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΟΦΗ. Σε αντίθετη περίπτωση με ισοπαλία ή ήττα θα ελπίζουν ακόμα και θα θέλουν μη νίκη των ΠΑΣ και ΟΦΗ. Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει μόνο δύο απουσίες, με τον ανέτοιμο Καπίγια και τον Ιγκλέσιας να μένουν εκτός.

Στην αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμαντί, Σβάρνας, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Κορνέζος, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code