ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μεγάλη νίκη για τον Tadej Pogacar στο Strade Bianche (vid)

 


Ο δύο φορές νικητής του Le Tour de France, Tadey Pogacar της UAE Team Emirates νίκησε με ένα θεαματικό τρόπο στο φετινό Strade Bianche, αφού στα 50 τελευταία χιλιόμετρα, ξέφυγε από τους υπόλοιπους ποδηλάτες και τερμάτισε πρώτος. 

Ο 23χρονος Σλοβένος "αποσπάστηκε" από το peloton με 50 χιλιόμετρα να απομένουν και νίκησε θεαματικά στο Strade Bianche, αφού δεν κατάφερε ούτε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Julian Alaphilipe της Quick Step-Alpha Vinyl να τον σταματήσει.

Στην δεύτερη θέση κατετάγη ο Alejandro Valverde της Movistar, ο οποίος ξεπέρασε στο Santa Caterina και άφησε τρίτο τον Kasper Asgreen της Quick Step-Alpha Vinyl, με τους Attila Valter της Groupama-FDJ, Jhonatan Narvaez της Ineos Grenadiers και Pello Bilbao Lopez De Armentia της Bahrain Victorius να ακολουθούν.

Ο Pogacar δήλωσε μετά την νίκη του ότι: "Ήταν μια όμορφη, εξαιρετική νίκη. Ξεκίνησα από μακριά και ήμουν σίγουρος ότι τα κατάφερα μόνο όταν απέμεναν πέντε χιλιόμετρα, αλλά  ακόμα και στην τελευταία ανάβαση έλεγχα αν ερχόταν κάποιος από πίσω μου. Έκανα επίθεση στο κομμάτι της Sante Marie, σε ένα κομμάτι της διαδρομής που είναι καθοριστικό για το αποτέλεσμα του αγώνα. Κανείς δεν με ακολούθησε, αποφάσισα να πάω μόνος μου και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να περάσω (πρώτος την γραμμή του τερματισμού), αλλά επίσης οι αντίπαλοι δεν τα παράτησαν ποτέ και με το πέρασμα των χιλιομέτρων ένιωθα την κούραση".




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code