ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης - Ολυμπιακός : Με ψυχολογία οι γηπεδούχοι, για το αήττητο οι Πειραιώτες

 


Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό, απόψε (19:00) στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς σε 25 αγώνες. Προέρχονται από εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 0-2 και θέλουν να κλείσουν την κανονική περίοδο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ψυχολογία της ομάδας του Χερνάν Μπούργος είναι πολύ ανεβασμένη, τόσο για τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών όσο και για την επιστροφή των 6 βαθμών, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδο της στα play off.  Σήμερα ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους βάλει σε αυτό το γκρούπ αγώνων με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Από την άλλη οι Πειραιώτες έχουν καπαρώσει την πρώτη θέση, έχοντας 65 βαθμούς σε 25 αγώνες και  απέχουν 15 βαθμούς από την δεύτερη θέση και τον ΠΑΟΚ. Προέρχονται από εντός έδρας νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης μεσοβδόμαδα, τρέχοντας ένα αήττητο σερί από την αρχή του πρωταθλήματος. Σήμερα ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη με στόχο να διευρύνουν το συγκεκριμένο αήττητο και να μπούν στα play offs έχοντας καθαρίσει ήδη την υπόθεση τίτλος.

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα του Άρη στον σημερινό αγώνα, καθώς είναι τραυματίας ο Μπερτόγλιο, ενώ θα απουσιάσει και ο Ματέο Γκαρσία. Τιμωρημένος  ο Σούντγκρεν. Επιστροφή στην αποστολή για τους Μάνο, Λόπεθ και Εμπακατά. Στο όριο των καρτών βρίσκονται Μαντσίνι, Καμαρά, Ματίγια, Λούκας Σάσα και Ιτούρμπε.

Η αποστολή του Άρη : Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Λούκας Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Πάλμα, Λούμορ, Χαΐροβιτς, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Λόπεθ και Μάνος.

Στην αντίπερα όχθη για τον Ολυμπιακό, τιμωρημένοι είναι οι Παπασταθόπουλος και Ρέαμπτσιουκ, ενώ εκτός έμειναν επίσης και οι Τικίνιο, Α. Καμαρά και Ονιεκούρου. Στην Αθήνα έμειναν επίσης οι Κανέ, Σουρλής και Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ στην Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν οι Κουντέ και Λόπες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού : Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο, Μπα, Μανωλάς, Σισέ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Κούντε, Φαντιγκά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Λόπες, Ροντρίγκες, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code