ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δύσκολα οι Ιωαννίδης, Βέλεθ, Γκατσίνοβιτς με Άρη


Χωρίς τους Φώτη Ιωαννίδη, Φραν Βέλεθ και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς πραγματοποιήθηκε και η σημερινή προπόνηση του Τριφυλλιού.

Οι τρεις παίκτες δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον η συμμετοχή του στον Κυριακάτικο πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στον Άρη (20/3, 19:00) θεωρείται πολύ δύσκολη. Ο 22χρονος σέντερ φορ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα και σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ο Βέλεθ έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ενώ ο Γκατσίνοβιτς ταλαιπωρείται ακόμα από ίωση.

Αν δεν προπονηθούν και αύριο, τότε τίθενται αυτόματα νοκ-άουτ από το παιχνίδι της Κυριακής. Το μόνο θετικό της σημερινής πρωινής προπόνησης είναι πως ο Αϊτόρ ξεπέρασε το πρόβλημα στον ώμο και προπονήθηκε κανονικά, που σημαίνει ότι θα είναι πανέτοιμος ενόψει "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αναλυτικά η ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ:

«Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη. Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αναλώθηκε σε παιχνίδι με έμφαση την τακτική.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βέλεθ, Λούντκβιστ, Μακέντα, θεραπεία έκανε ο Ιωαννίδης, ενώ απόντες λόγω ίωσης ήταν οι Γκατσίνοβιτς, Χατζηθεοδωρίδης.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code