ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γίνεται "Πράσινος" ο Σαμοντούροβ!


Το νέο "αστέρι" του Ελληνικού μπάσκετ στα χέρια του Παναθηναϊκού!

Ο 16χρονος Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, που αγωνίζεται στη ΔΕΚΑ (η ακαδημία του Χατζηβρέττα στη Θεσσαλονίκη), φέρεται να πήρε την απόφασή του και να εντάσσεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Το next big thing του μπάσκετ στη χώρα μας είχε προτάσεις από πολλές ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Προμηθέας Πατρών, Μπαρτσελόνα, Μπανταλόνα), ενώ ηταν σαφές πως οι δύο "αιώνιοι" είχαν προβάδισμα για την απόκτησή του. Μετά τα συνεχόμενα και πολλαπλά ραντεβού που είχε η πλευρά του παίκτη με τις ομάδες, αποφάσισε να φορέσει τα "Πράσινα"!

Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ φέρεται να επέλεξε τον Παναθηναϊκό ως τη νέα ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Σε αυτή την απόφαση, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η επαφή που είχε ο Δημήτρης Διαμαντίδης με την οικογένεια αλλά και τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος πέρα από τον όνομα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ανέδειξε και την προσπάθεια παροχής ευκαιριών σε νέα παιδιά, όπως συμβαίνει φέτος με τους Μαντζούκα, Αβδάλα και Χουγκάζ.

Έτσι λοιπόν, το σπουδαιότερο ταλέντο του Ελληνικού μπάσκετ σε αυτές τις ηλικίες θα ενταχθεί στην ομάδα του Παναθηναϊκού από το καλοκαίρι και έπειτα, με το deal να έχει ορίζοντα... πενταετίας, με τον "Εξάστερο" να ολοκληρώνει μία σπουδαία κίνηση με φόντο τον μέλλον και την ενίσχυση του Ελληνικού κορμού του, νικώντας σε αυτή την περίπτωση του ανταγωνιστές του και ιδιαίτερα τους "ερυθρόλευκους", που όπως φαίνεται έφτασαν μία "ανάσα" από την συμφωνία με τον νεαρό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code