ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Ραντεβού με Σούντγκρεν για το νέο συμβόλαιο


Ραντεβού με την πλευρά του Σουηδού μπακ θα έχει ο Άρης μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του παίκτη με την Εθνική ομάδα!

Το συμβόλαιο του Ντάνιελ Σούντγκρεν με τον Άρη ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με την ομάδα να επιθυμεί την ανανέωσή του, κάτι που είναι επιθυμία και του ίδιου του παίκτη όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Ωστόσο, τα μέχρι τώρα ραντεβού δεν οδήγησαν σε συμφωνία με την διαφορά στο οικονομικό να υφίσταται και να είναι σημαντική. Τα δεδομένα άλλαξαν στο τελευταίο χρονικά ραντεβού των δύο πλευρών (πριν από ένα μήνα περίπου), όπου παρατηρήθηκε σύγκλιση απόψεων και γεφύρωση του χάσματος όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν τη συνάντησή τους για το κοντινό μέλλον.

Αυτή η νέα συνάντηση πρόκειται να γίνει μετά το πέρας των "Εθνικών" υποχρεώσεων του παίκτη, μιας και κλήθηκε από την Εθνική ομάδα της χώρας του για τον αγώνα με την Τσεχία. Σε αυτή τη συνάντηση ενδεχομένως να φανεί αν υπάρχει προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη ή οι δύο πλευρές θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους από το καλοκαίρι και έπειτα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code