ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ : Κόντρα στην Μαρσέιγ για τους «8» του Conference League


Την Μαρσέιγ θα βρεί στον δρόμο του ο ΠΑΟΚ για την φάση των 8 του Europa Conference League.

Μετά την μεγάλη χθεσινή πρόκριση επί της Γάνδης, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα σήμερα στην κλήρωση της Νιόν με την μπίλια να κάθεται τελικά στους Μασσαλούς, τους οποίους θα αντιμετωπίσει ο δικέφαλος για την φάση των προημιτελικών.

Η Μαρσέιγ είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Γαλλία έχοντας κατακτήσει 9 πρωταθλήματα, 10 κύπελλα και 5 ευρωπαϊκούς τίτλους στην ιστορία της. Αγωνίζεται στο εμβληματικό Βελοντρόμ το οποίο εδρεύει στην πόλη της Μασσαλίας.

Φέτος, η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας της Ligue 1 με 50 βαθμούς. Δίνει μάχη με άλλες 3 ομάδες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης (Νίς, Ρέν και Στρασβούργο), με την Παρί να έχει καθαρίσει ήδη την υπόθεση τίτλος (65 βαθμούς)

Στους ομίλους του Europa League οι Μασσαλοί δεν τα πήγαν όπως ήθελαν. Έχοντας 1 νίκη, 1 ήττα και 4 ισοπαλίες, τερμάτισαν στην 3η θέση του 5ου ομίλου, πίσω από Γαλατά και Λάτσιο. Αυτή η συγκομιδή είχε σαν αποτέλεσμα να αποκλειστούν από το Europa και να συνεχίσουν στο Conference. 

Στα προκριμάτικά προς τους 16 δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στην Καραμπάγκ, την οποία κέρδισαν δύο φόρες με 3-1 και 0-3 αντίστοιχα. Στην συνέχεια έκαναν επίσης δύο νίκες απέναντι στην Βασιλεία (2-1 και 1-2) για τους 16 της διοργάνωσης.

Η  χρονιά παρότι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς, δεν εξελίσσεται καλά για την γαλλική ομάδα. Στο κύπελλο Γαλλίας αποκλείστηκε από την Νίς μετά από συντριβή (4-1) στα προημιτελικά, ενώ τον τελευταίο μήνα στο πρωτάθλημα μετράει 2 ήττες (Μονακό, Κλερμόν), 1 εντός έδρας ισοπαλία με την Τρουά και 1 νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Μπρέστ (1-4).

Παγιέτ, Μίλικ και Ουντέρ συνθέτουν μία λαμπερή τριάδα στην επιθετική γραμμή των Γάλλων, είτε αγωνίζονται μαζί είτε όχι, ενώ ποιότητα και ταλέντο υπάρχει άφθονο και στην μεσαία της γραμμή, όπου υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό οι Γκεντουζί , Πάπε Γκουέγιε, Καμαρά και ο βραζιλιάνος Γκέρσον. Ο Κροάτης Τσαλέτα-Τσάρ δίπλα στον Σαλιμπά είναι το βασικό αμυντικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code