ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Μάχη Δικεφάλων για μια θέση στα ημιτελικά

 


Πολύ σημαντικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό του 0-0 της Τούμπας, στο πλαίσιο των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας. 

Οι δύο ομάδες προέρχονται από σημαντικές νίκες για το πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ να επανέρχεται στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από Βόλο και Άρη. Η Ένωση επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα, ενώ από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ παρέμεινε για 11 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητος, μετά τη σπουδαία νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα.

Στις τάξεις της ΑΕΚ δεν μπορούν να υπολογίζουν στους τραυματίες Μάνταλο, Βράνιες και τον Στάνκοβιτς που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, ενώ και ο Μοχαμάντι είναι εκτός μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο Τσιντώντας θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Ο Ρότα δεξιά στην άμυνα, αριστερά ο Χατζισαφί, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μήτογλου και Τζαβέλλα. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμόες και Σιμάνσκι, ενώ πίσω από τον προωθημένο Αραούχο θα βρεθούν οι Τσούμπερ, Άμραμπατ και Γκαρσία.

Από την άλλη πλευρά στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός τους Μιχαηλίδη και Τσόλακ, ενώ δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους οι Ζαμπά, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα. Εκτός ομάδας εδώ και καιρό φαίνεται να είναι και οι Βαρέλα και Εσίτι. Από εκεί και πέρα ο Πασχαλάκης θα παραμείνει στην εστία, έχοντας μπροστά του στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Κούρτιτς και Τσιγγάρας θα είναι στα κεντρικά χαφ, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο μπροστά τους και τους Μπίσεσβαρ και Ζίβκοβιτς στα άκρα. Στην κορυφή θα βρεθεί ο Άκπομ.

Συνθέσεις: 

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμόες, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Διαιτητής: Αντρέας Έκμπεργκ (Σουηδία), Βοηθοί: Τσουλούμ, Κλύβερ (Σουηδία), 4ος: Ζαμπαλάς VAR: Ντανιέλε Κίφι (Ιταλία), AVAR: Κωσταράς.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ.

Ώρα: 20:00.

Μετάδοση: Cosmote Sport 1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code