ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός-Λαμία: Ψάχνουν το βήμα σωτηρίας



Σημαντικό εξ αναβολής παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Super League αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα (16/2, 16:00) στο Αγρίνιο ανάμεσα στον τοπικό Παναιτωλικό και την Λαμία, με τις δύο ομάδες να είναι «γείτονες» στην βαθμολογία και να ψάχνουν και οι δύο τους απαραίτητους βαθμούς για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.


Οι Αγρινιώτες βρίσκονται στην 10η θέση με 22 βαθμούς και τον τελευταίο καιρό έχουν παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της, έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε Ολυμπιακό και Άρη παρά τις ήττες, αλλά και μεγάλες νίκες όπως αυτή επι της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ, ανεβάζοντας στην ψυχολογία άπαντων στην ομάδα.

 Στα αγωνιστικά, επιστρέφει ο Μόρσεϊ όπου έχει αποθεραπευτεί πλήρως καθώς και ο Ντουάρτε που εξέτισε την ποινή του. Εκτός παραμένουν οι Αποστολάκης, Μάρτενσον, ενώ εκτός αποστολής είναι και ο Περέιρα. 

Στην Λαμία απο την άλλη προσπαθούνε να χτίσουνε κάποιο σερί που θα τους βγάλει απο την δύσκολη θέση ώστε να κερδίσουνε την παραμονή της, αλλά οι πρόσφατες νίκες του Ατρομήτου είδαν τηνν ψαλίδα να μικραίνει, και την ανάγκη για νίκη να γίνεται επιτακτική. Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» ολοκληρώθηκε, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να βλέπει με ικανοποίηση τους Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Σαραμαντά και Προβυδάκη να είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ εκτός παρέμειναν οι Τιρόνε, Νινούα και Ελευθεριάδης.


Η αποστολή του Παναιτωλικού: Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μελίσσας, Νταγκό, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής, Ανέστης.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Βέλλιος, Τσούκαλος και Μανουσάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code