ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 3-1 : Στους «4» με υπογραφή Μασούρα

 


Με χρυσό σκόρερ τον Μασούρα στα τελευταία λεπτά της παράτασης, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού στο ''Γεώργιος Καραισκάκης'', ανατρέποντας το 2-1 του πρώτου αγώνα και παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Σε ένα όμορφο παιχνίδι, με πολύ γρήγορο ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, Ολυμπιακός και Παναιτωλικός πρόσφεραν όμορφο θέαμα,διεκδίκησαν μέχρι τέλους την πρόκριση, έβαλαν και οι δύο γκόλ στα τελευταία λεπτά του 90λεπτου, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκόρ με τον Φατινγκά στο 7' , οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 85' με τον Καρέλη για να έρθει ο Μασούρας να σκοράρει δύο φορές στην συνέχεια (92' και 115') δίνοντας τελικά την πρόκριση στους Πειραιώτες. 

Το παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ με τον Φατιγκά. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σούτ, στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ανέστη! Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 7ο λεπτό, μετά από κλέψιμο και ασίστ του Καρβάλιο, ο Φατινγκά με συρτό σούτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει. Ο Καρέλης βρέθηκε σε πολύ επικίνδυνη θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή του Τζολάκη, όμως ο Κίτσος με σωτήριο τάκλιν, απομάκρυνε τον κίνδυνο από την εστία των ερυθρόλευκων. Στο 26ο λεπτό, οι φιλοξενούμενων απείλησαν ξανά.

 Ο Μπακαδήμας τροφοδότησε πολύ όμορφα τον Μεντοσα μέσα στην περιοχή των Πειραιωτών. Ο Πορτογάλος επιχείρησε ένα σουτ, με την μπάλα πρώτα να κοντράρει στο πόδι του Ανδρούτσου και στην συνέχεια να περνάει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζολάκη. 

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με στόχο να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Αρχικά στο 44' η κεφαλιά του Ονιεκούρου, μετά από όμορφη σέντρα του Βρουσάι πέρασε λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Καρβάλιο επιχείρησε ένα όμορφο δυνατό σούτ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Ανέστη, στέλνοντας την μπάλα επίσης λίγο άουτ. 

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με το παιχνίδι να έχει πολύ καλό ρυθμό και τους παίχτες να προσφέρουν όμορφο θέαμα. Ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος με τον Νταγκό να κάνει ένα καλό σούτ στο 48' το οποίο μπλόκαρε ο Τζολάκης. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ντουάρτε απείλησε με σούτ ξανά την εστία των Πειραιωτών, υποχρεώνοντας τον Τζολάκη να διώξει σε κόρνερ το σούτ του πορτογάλου. 

Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 63' λεπτό είχαν κι άλλη καλή στιγμή. Μετά από μία γρήγορη αντεπίθεση, ο Νταγκό έγινε αποδέκτης της μπάλας από αριστερά, όμως το σούτ που επιχείρησε, μπλόκαρε εύκολα ο Τζολάκης. 

Τρία λεπτά αργότερα στο 66', ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει χάνοντας μεγάλη ευκαιρία! Ο Καρβάλιο έστρωσε όμορφα την μπάλα μέσα στην περιοχή, όπου βρήκε τον Βρουσάι, όμως το σούτ του νεαρού εξτρέμ από πολύ καλή θέση, πέρασε ψηλά πάνω από τη εστία της ομάδας του Αγρινίου. Οι ερυθρόλευκοι συνέχιζαν να πιέζουν χάνοντας νέα μεγάλη ευκαιρία στο 6ο λεπτό όπου ο Ρόνι Λόπες δεν κατάφερε να κερδίσει σε τετ-α-τετ τον Ανέστη, χάνοντας ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Ισοφάριση για τον Παναιτωλικό στο 85' ! Ο Μπαρμπόσα σέντραρε πολύ έξυπνα από τα αριστερά, ο Καρέλης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας των ερυθρολεύκων και με προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τζολάκη, κάνοντας το 1-1. Απάντηση για τους γηπεδούχους στο 92ο λεπτό! Ο Ρόνι Λόπεζ με έξυπνη σέντρα βρήκε τον Μασούρα μέσα στην μικρή περιοχή, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σούτ, κάνοντας το 2-1!

Το σκόρ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Στο 96' ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τικίνιο. Μετά από καταπληκτική σέντρα του Μασούρα από τα δεξιά, ο βραζιλιάνος έπιασε μία κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Ανέστη, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απέιλησαν ξανά. Ο Κίτσος τροφοδότησε έξυπνα τον Βρουσάι, ο οποίος κινήθηκε όμορφα μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, το σούτ όμως που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο και πέρασε άουτ.

Στο 118' ο Μασούρας σκόραρε για δεύτερη φορά, δίνοντας την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Μετά από όμορφη συνεργασία με τον Λόπες, ο μεσοεπιθετικός των πειραιωτών έκανε ένα όμορφο σούτ έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ανέστη, γράφοντας το τελικό 3-1!

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Κίτσος, Μπα, Παπαδόπουλος, Βρουσάι, Σουρλής (98' Ανδρούτσος), Κανέ (66' Μ. Καμαρά), Ονιεκούρου (76' Κούντε), Καρβάλιο (66' Λόπες), Φαντιγκά (53' Μασούρας), Ελ Αραμπί (53' Τικίνιο).
Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Περέιρα, Βργκοτς, Μαλής, Μπακαδήμας (57' Λάρσον), Αντούνιες (57' Φλόρες), Μάρτενσον (106' Λούι), Νταγκό (90' Τσιγγάρας), Μεντόσα (82' Μπαρμπόσα), Ντουάρτε, Καρέλης (90' Χουχούμης).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code