ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός-Λαμία: Ο Νταμπό καθάρισε την Λαμία και εξασφάλισε την παραμονή του Παναιτωλικου (1-0)



Με τον Νταμπό να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι απο την ημέρα που ήρθε στον Ελλάδα και πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ ένα πολύ όμορφο σουτ εκτός περιοχής να δίνει την νίκη στα «Καναρίνια» του Αγρινίου, ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε της Λαμίας με 1-0 και πλέον βρίσκεται 12 βαθμούς απο τις τελευταίες 2 θέσεις του βαθμολογικού πίνακα έχοντας εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την περίπτωση της παραμονής.


 Η Λαμία παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες για ακόμα ένα παιχνίδι και συμπλήρωσε 3 σερί ήττες, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να αναφέρεται στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του μετά την διακοπή και να λέει χαρακτηριστικά πως η αποστολή της ομάδας δεν βγαίνει πλέον με αγωνιστικά κρητίρια.


Α' ημίχρονο

Δυνατό ξεκίνημα είχαμε στο ματς με τις δύο ομάδες να υποκύπτουν σε αρκετά φάουλ στα πρώτα λεπτά προσπαθώντας να επιβάλουν το παιχνίδι τους, με τον Παναιτωλικό να κρατάει την κατοχή(60%-40%) χωρίς όμως να καταφέρνει να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά με το παιχνίδι να έχει αρκετά καλό ρυθμό και τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο. 

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε για τον Παναιτωλικό στο 27' όταν Νταγκό και Βέργος συνεργάστηκαν άψογα, με τον Νταγκό να βρίσκεται απέναντι απο τον Γκαραβέλη αλλά το σουτ του να περνάει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι της εστίας. Οι «κυανοκίτρινοι» έβρισκαν εύκολα τον δρόμο προς την εστία της Λαμίας χωρίς να μπορεί να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ με αρκετές απο αυτές να μην είναι τόσο επικίνδυνες. Η Λαμία κατέγραψε την πρώτη της ευκαιρία λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν στο 40' ο Μπεχαράνο πέρασε την μπάλα στον Μανούσο, με αυτόν να μην μπορεί να βρει όπως ήθελε την μπάλα και το σουτ του να είναι αδύναμο με αποτέλεσμα ο Ανέστης να μπλοκάρει εύκολα και το ημίχρονο να τελειώνει στέλνοντας τις δύο ομάδες με το 0-0 στα αποδυτήρια.


Β' ημίχρονο

Ο Παναιτωλικός μπήκε στο 2ο ημίχρονο με διάθεση να πετύχει το γκολ που θα του δώσει την νίκη, θέλοντας να εξαργυρώσει την καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους, με τον Κορνέλιους να προωθείται απο την άμυνα και με ένα φοβερό σουτ έξω απο την περιοχή να αναγκάζει τον Γλαραβέλη να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Κορνέλιους με το εντυπωσιακό του σου λίγα λεπτά νωρίτερα το κατάφερε ο Νταγκό όταν στο 56' πραγματοποίησε ένα όμορφο σλάλομ απο αριστερά περνώντας 2 παίχτες και βρίσκοντας τον ελεύθερο χώρο έκανε ένα μακρυνό σουτ απο την κορυφή της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του Γκαραβέλη πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναιτωλικού και ανοίγοντας το σκορ στο Αγρίνιο.

Μετά το γκολ ο Παναιτωλικός έκατσε στο γήπεδο εκμεταλλευόμενος το προβάδισμα του και με την πίεση να έχει μεταφερθεί στην Λαμία. Ο Γρηγορίου έριξε δεύτερο επιθετικό στο παιχνίδι βγάζοντας ένα απο τα αμυντικά χαφ του και θέλοντας να αποφύγει την ήττα, ενώ ο Παναιτωλικός προσπάθησε να βγει στην κόντρα για να βρει ένα δεύτερο γκολ.

Με τον ρυθμό να έχει πέσει και τον Παναιτωλικό να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού οι φάσεις στον αγώνα ήταν ελάχιστες στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Αγρινιώτες να αμύνονται αποτελεσματικά όντας άψογοι ανασταλτικά, και δίνοντας ελεύθερους χώρους στην Λαμία. Ο Ντουάρτε παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα του Παναιτωλικού όταν βγήκε απέναντι απο τον Γκαραβέλη έπειτα απο πάσα του Ντίας, και αυτός προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. 

Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει με μια κεφαλιά του Μανούσου όμως να μπλοκάρετε εύκολα απο τον Ανέστη, και στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τέλος του αγώνα δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία και έτσι το 1-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και να δίνει τους 3 βαθμούς στον Παναιτωλικό φτάνοντας έτσι τους 25 βαθμούς ενώ η Λαμία έμεινε στους 18 συμπληρώνοντας 3 σερί ήττες μένοντας χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.


Ενδεκάδες

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μαλής, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Αντούνες, Φλόρες, Μεντόσα, Νταγκό, Ντίας, Βέργος

Λαμία: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Μπανγκουρά, Μανούσος, Καραμάνος, Βέλλιος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code