ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός-Ολυμπιακός 0-3: Νίκη με τριάρα για τους ερυθρόλευκους

 


Ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας τον Ιωνικό με 3-0 και ανέβηκε στους 53 πόντους (1η θέση), στο +12 από τον ΠΑΟΚ με ένα αγώνα περισσότερο, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 18 πόντους και στην δωδέκατη θέση.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγώνα και ο Τικίνο έβαλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα στο 3' λεπτό, με το γκολ βέβαια να ακυρώνεται, ενώ ο επιθετικός των ερυθρολεύκων έκανε ένα καλό γύρισμα στο 13' λεπτό. Στο 14' λεπτό, μεγάλη επέμβαση του Βατσλίκ στο τετ-α-τετ του Λένις. Στο 24' λεπτό με πολύ ωραίο σουτ, ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε το 1-0 στο 24' λεπτό για τον Ολυμπιακό. Στο 33' λεπτό, οι Νικαιώτες απείλησαν με τον Ντάλτσιο και στο 44' λεπτό με τετ-α-τετ του Μάντζη, αλλά ο τερματοφύλκας Βατσλίκ αποσόβησε τον κίνδυνο σε ισάριθμες περιπτώσεις και παρέμεινε το 1-0 ως σκορ του ημιχρόνου. 

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με το γκολ του Τικίνο στο 56' λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα (58' λεπτό), ο Μασούρας με ασίστ του Αγκιμπού Καμαρά σκόραρε και έκανε το 3-0. O ρυθμός του αγώνα έπεσε στα επόμενα λεπτά, με τους ερυθρόλευκους να διατηρούν το προβάδισμα τους και να νικούν τον Ιωνικό με 3-0.

 Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Άοσμαν, Ντάλσιο, Τσιγκρίνσκι, Ματσούκας, Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος, Κάνιας, Λένις και Μάντζης. 

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Μ. Καμαρά, Εμβιλά, Σωκράτης, Α. Καμαρά, Λαλά, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ και Ροντρίγκες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code