ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ολική ανατροπή ο ΠΑΟΚ και 2-1 τον Παναθηναϊκό!


Στην τούμπα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό με τους γηπεδούχους να αναδεικνύονται νικητές καταφέρνοντας την ολική ανατροπή με τους Ίνγκασον και Σάστρε ενώ ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με τον Παλάσιος. 


Α' ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να απειλεί πρώτος ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ και στο 6' λεπτό έγραψε το 0-1 με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος. Έπειτα επανεκτέλεση φάουλ ο Παλάσιος βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή και με ένα σουτ με το αριστερό άφησε ακίνητο τον Πασχαλάκη και έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι ". Στο 15 ο Παλάσιος βγήκε από τα δεξιά μόνος και έκανε το γύρισμα στην μεγάλη περιοχή που βρισκόταν ο Αϊτόρ, αλλά το πλασέ του ήταν πολύ κακό και έφυγε αρκετά έξω.25ο λεπτό και ο ΠΑΟΚ κερδίζει κόρνερ που εκτελείται πλασαριστά, με Μούργκ να βγάζει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Τσόλακ να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στην συμβολή τον δικών και την άμυνα να απομακρύνει στην συνέχεια. Στο 28ο οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν φάουλ μακριά από την περιοχή με την μπάλα να φτάσει στον Σάντσες στο 2ο δοκάρι, όποιος έπιασε μια κεφαλιά ψαράκι αλλά τον Πασχαλάκη να αποκρούει εντυπωσιακά. Στην ίδια φάση υπήρξε και έλεγχος του VAR για πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού αλλά ο διαιτητής έδειξε πλάγιο. Ο διαιτητής υπέδειξε 7 λεπτά καθυστερήσεων για το πρώτο μέρος και στο πρώτο από αυτά ο Σάστρε έβγαλε μια σέντρα στην περιοχή του Παναθηναϊκού εκεί που ήταν μόνος του ο Τσόλακ ο οποίος έπιασε ένα "ψαλιδάκι " και έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Μπρινιόλι.


Β' ημίχρονο 

Στο 58ο είχαμε την πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μπίσβεβαρ να βρίσκετε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε πάνω από την εστία του Μπρινιόλι. Καθ' όλη την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή προσπαθώντας να δημιουργήσει φάσεις αλλά μην μπορώντας να βρει τελική ευκαιρία, ενώ ο Παναθηναϊκός αμύνεται σωστά και προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Στο 76 όμως ο Ζίβκοβιτς βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή από τα αριστερά και έκανε το γύρισμα, ο Μπρινιόλι έπεσε και έπειτα από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Ίνγκασον ο οποίος προ κενής εστίας ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 1-1. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και στο 88' ο Σάστρε έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για την ολική ανατροπή. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code