ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Ν.Π.Σ. Βόλος 0-2: Απόδραση ΚΑΙ από το "Κλεάνθης Βικελίδης" στο τελευταίο δεκάλεπτο!


Μετά την ΑΕΚ, ο Ν.Π.Σ. Βόλος νίκησε και τον Άρη καθώς με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς έφυγε νικητής από το "Κλεάνθης Βικελίδης". Δεν τα κατάφερε ο Άρης, που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγώνα, δεν κατάφερε να βρει όμως το γκολ που ήθελε και ηττήθηκε στο τέλος.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πρώτη μεγάλη φάση στο ματς για τον Άρη με τον Μπράμπετς να αστοχεί εξ επαφής μετά την κεφαλιά του Μαντσίνι στο πρώτο δοκάρι (4'). Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου. Σουτ του Εντιαγέ στο 29ο λεπτό, μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας του Βόλου. Επόμενη φάση για τον Άρη στο 36', το σουτ όμως του Ασλανίδη μετά το κόρνερ του Ματίγια αποκρούστηκε από τον Παπαδόπουλο. Σουτ των Εντιαγέ στο 39' και Σάσα στο 44', δεν απείλησαν την εστία του Συμεών Παπαδόπουλου. Τέλος στις πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες (0-0).

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος για τους γηπεδούχους με τον Γκαρσία να αστοχεί από πλεονεκτική θέση (49'). Νέα φάση για τους Κιτρινόμαυρους με τον Μαντσίνι να σουτάρει και τον Κλέιμαν να αποκρούει στην γωνία του. Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη στο 76' με τον Καμαρά να φεύγει στην κόντρα, να περνάει τον Γκιουλέν όμως να νικιέται από τον Κλέιμαν! Στο 80ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα ευτύχησαν να σκοράρουν! Ο Βαν Βέερτ έκλεψε από τον Εντιαγέ, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Άλεξ Σοάρες, ο οποίος πλάσαρε σωστά και έκανε το 0-1! Στην αμέσως επόμενη φάση οι Βολιώτες πέτυχαν και δεύτερο τέρμα! Ο Μπαριέντος πέταξε στο χώρο για τον νεοεισελθών Κορέα ο οποίος εκτέλεσε από κοντά τον Σιαμπάνη για το 0-2 (86')! Ο Σάσα δοκίμασε το πόδι του χωρίς να βρει στόχο, με τις λιγοστές ελπίδες των Θεσσαλονικέων να εξανεμίζονται όσο περνούσε η ώρα (90'). Στο προτελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάνος πήρε την κεφαλιά από καλή θέση χωρίς να σκοράρει. Τέλος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Βόλο να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο "διπλό".


ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (84' Σάκιτς) Ασλανίδης, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια (70' Μπερτόλιο), Σάσα, Εντιαγέ (84' Μάνος), Μαντσίνι (70' Ιτούρμπε), Γκαρσία (66' Γκάμα), Καμαρά.

Ν.Π.Σ. Βόλος: Παπαδόπουλος (46' Κλέιμαν), Άλχο (72' Πουρίτα), Γκιουλέν, Ρίνερ (λ.τρ. Ρομέρο), Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ορόζ, Μπαρτόλο (67' Κορέα), Ρεγκατέν, Βαν Βέερτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code