ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννενα 0-1 : Σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο


Με γκόλ του Σνάιντερ στο 63ο λεπτό, ο ΠΑΣ Γιάννενα πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα του Παναιτωλικού, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ.

Οι Ηπειρώτες απέδρασαν με τους 3 βαθμούς της νίκης από το γήπεδο του Αγρινίου, χάρις σε γκόλ του Σνάιντερ στο 63' κόντρα  στην ροή του αγώνα. Σημαντικό διπλό για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά που έφτασε τους 33 βαθμούς σε 22 αγώνες, σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα !

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες, με καλό ρυθμό όμως και με δυνατές μονομαχίες, ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Αντίθετα ο ΠΑΣ πίεσε από την αρχή ψηλά, έχοντας έναν περισσότερο παθητικό ρόλο, κράτησε ανέπαφη την εστία του, παρουσιάζοντας για ένα ακόμα παιχνίδι πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Σε μία γρήγορη αντεπίθεση μάλιστα και μετά από μία όμορφη ατομική προσπάθεια του Καραχάλιου, κατάφερε να σκοράρει με τον Σνάιντερ, κρατώντας το σκόρ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και παίρνοντας μία μεγάλη νίκη.

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Αγρινίου, η οποία παρέμεινε στην 10η θέση με 21 βαθμούς σε 21 αγώνες.

Το παιχνίδι 

 Τα πρώτα λεπτά του αγώνα κύλησαν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες, με τους παίχτες να προσπαθούν να βρούν τα πατήματα τους και την μπάλα να κινείται κατά κύριο λόγο στην μεσαία γραμμή του αγωνιστικού χώρου. Η πρώτη υποψία φάσης στο παιχνίδι έγινε στο 11ο λεπτό, όπου μετά από σέντρα του Χουχούμη από αριστερά, ο Καρέλης έκανε ένα σούτ με προβολή, μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 13' έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Καρέλης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ αλλά το σούτ που επιχείρησε, απέκρουσε ο Λοντίγκιν, στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, το σούτ του Χουχούμη από αριστερά, δεν βρήκε στόχο, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.

 Ο Παναιτωλικός συνέχιζε να πιέζει και να έχει την περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του, με τους Ηπειρώτες να πιέζουν ψηλά και να προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Στο 25ο λεπτό ο Πίρσμαν έκανε μία επικίνδυνη σέντρα-σούτ από αριστερά, με την μπάλα να περνάει λίγο πιο πάνω από την εστία του Μελίσσα. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 35' ο Μπαρμπόσα βρέθηκε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, όμως του σούτ του ήταν πολύ άστοχο, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν δεύτερη καλή ευκαιρία. Ο Καρέλης βρέθηκε και πάλι επικίνδυνα μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ, έκανε μία όμορφη περιστροφή όμως το σούτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από την εστία του Λοντίγκιν! Ο ΠΑΣ προσπάθησε να πιέσει και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, κέρδισε φάουλ σε πολύ καλή θέση, λίγο έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού. Ο Σάλιακας ανέλαβε την εκτέλεση του, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για τον Παναιτωλικό. Οι παίχτες του Γιάννη Αναστασίου άλλαξαν όμορφα την μπάλα έξω από την περιοχή του Λοντίγκιν, με τον Φλόρες να κάνει ένα σούτ, μετά από μία όμορφη προσποίηση, χωρίς να βρίσκει στόχο, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ. 

Κι ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν, ο ΠΑΣ ήταν αυτός που άνοιξε το σκόρ στο 63! Ο Καραχάλιος έκανε ένα πολύ όμορφο δυνατό σουτ, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Μελίσσα, με τον Έλληνα γκολκίπερ να αποκρούει εντυπωσιακά σε πρώτο χρόνο. Ο Σνάιντερ πήρε το ρίμπαουντ στην συνέχεια και με κοντινό σούτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους !

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνέλθουν από το γκόλ που δέχτηκαν, προσπαθώντας να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν. Ο Ντίας βρέθηκε σε πολύ επικίνδυνη θέση μέσα στην μικρή περιοχή των Ηπειρωτών στο 73', όμως με το σούτ που επιχείρησε υπο πίεση, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του ΠΑΣ και στην συνέχεια απομακρύνθηκε.

Παναιτωλικός : Μελίσσας, Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Αντούνες, Μπαμπόσα, Ντουάρτε, Μεντόσα και Καρέλης. 

ΠΑΣ Γιάννενα : Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Λιάσος, Σνάιντερ, Μίνα και Περέα. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code