ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προπονητής σε ομάδα world tour ο Ιωάννης Ταμουρίδης

 


Ο Ιωάννης Ταμουρίδης ανήκει πλέον στο δυναμικό της Ιντερμάχε-Βάντι-Γκομπέρ ως προπονητής της Βελγικής ομάδας, κάνοντας το επόμενο μεγάλο βήμα στην προπονητική του καριέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Θεσσαλονικιός ποδηλάτης έχει πολυάριθμες επιτυχίες στο Γύρο της Ελλάδας, μεταξύ άλλων η δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη του 2012, ενώ είναι ο μοναδικός Έλληνας που συμμετείχε σε γκραντ τουρ, αφού με την φανέλα της Ισπανικής Εουσκατέλ-Εουσκάντι πήρε μέρος στο γύρο της Ιταλίας του 2013. Υπό το πόστο του προπονητή βρέθηκε στην εθνική Κύπρου και στην seg racing academy και στο εξής θα είναι μέλος της ομάδας των προπονητών που διευθύνει ο Φρέντερικ Βόιχελεν στην Βελγική ομάδα.

Ο Ιωάννης Ταμουρίδης δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος με την εμπιστοσύνη της ομάδας μετά από μια πρώτη συνεργασία πέρυσι, κατά την οποία συνέβαλα στις προπονήσεις των training camps που είχαν στόχο την συνήθεια των υψομέτρων και προπονούσα τέσσερις ποδηλάτες. Το να έχω την ευκαιρία να κοουτσάρω όλους τους ποδηλάτες μιας ομάδας επιπέδου world tour σε φουλ τάιμ βάση είναι κάτι εξαιρετικό και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Άικε Βίσμπεκ που στηρίχθηκε σε εμένα για την δημιουργία projects, από τότε που δουλέψαμε για πρώτη φορά μαζί στην seg racing academy. Το να προσπαθήσω για να πετύχω με την ομάδα της Ιντερμάχε-Βάντι-Γκομπέρ είναι ότι καλύτερο σχετικά με τις φιλοδοξίες μου μετά από την καριέρα μου ως ποδηλάτης. Μάλλον, χάρη στο παρόμοιο όραμά μας σχετικά με την προπόνηση, ο Φρέντερικ Βόιχελεν και εγώ συνεργαζόμαστε εξαιρετικά από την πρώτη μέρα στην Ιντερμάχε-Βάντι-Γκομπέρ. Συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μας και παρακολουθούμε την επιστημονική εξέλιξη των μεθόδων προπόνησης χάρη στην υποστήριξη του κέντρου αθλητιατρικής της Γάνδης,  προκειμένου να λάβουμε τις καλύτερες αποφάσεις για τους ποδηλάτες μας.  Επιπλέον, η υπέροχη ατμόσφαιρα μεταξύ του σταφ και των αναβατών, κάνει μοναδική την αίσθηση του να εργάζεσαι σε αυτό το περιβάλλον".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code