ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Πλησιάζει" στην Άρσεναλ (ως δανεικός) ο Αρτούρ


Σε συζητήσεις με την Γιουβέντους βρίσκεται η Άρσεναλ για τον δανεισμό του Αρτούρ.

Η ομάδα του Λονδίνου ψάχνει παίκτη για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και εξετάζει πολλές διαφορετικές περιπτώσεις παικτών. Αρχικά, στράφηκε στον Μπρούνο Γκιμαράες της Λυών, όμως η τιμή πώλησης (γύρω στα 45 εκατ. ευρώ) καθώς και η απροθυμία της Γαλλικής ομάδας να "χάσει" έναν παίκτη της μεσούσης της σεζόν αναγκάζει τους 'Κανονιέρηδες" να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Μία από αυτές είναι ο Βραζιλιάνος μέσος της "Βέκια Σινιόρα", Αρτούρ. Ο 25χρονος πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τον χώρο της μεσαίας γραμμής και έτσι η διοίκηση της Ιταλικής ομάδας εμφανίζεται διατεθειμένη να δώσει τον ποδοσφαιριστή, είτε με πώληση είτε κια ως δανεικό.

Όπως αποκαλύπτει το «RMC», η Άρσεναλ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Γιουβέντους για την ολοκλήρωση της συμφωνίας που δείχνει πως αργά ή γρήγορα θα επιτευχθεί.

Τη φετινή σεζόν ο Αρτούρ μετράει 11 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις (οι περισσότερες ως αλλαγή), χωρίς να έχει σημειώσει γκολ ή ασίστ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code