ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: "Ασπρόμαυρη" μάχη με φόντο το καλύτερο πλασάρισμα στα playoffs

 


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ το Σάββατο (15/1, 19:30), για την 18η αγωνιστική της SuperLeague. Οι Θεσσαλονικείς έχουν 33 πόντους και είναι στην τρίτη θέση, ενώ σε περίπτωση νίκης και ήττας ή ισοπαλίας της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό θα περάσει ή θα ισοφαρίσει τους κιτρινόμαυρους στην δεύτερη θέση, ενώ έχει μια απόσταση ασφαλείας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναικό και ΟΦΗ στους πέντε πόντους. Οι Κρητικοί έχουν πέντε πόντους πίσω τους τον Άρη με έναν αγώνα περισσότερο και θέλουν να μαζέψουν ότι μπορούν για να κρατήσουν την διαφορά. 

Ο κόουτς Ρασβάν Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή για το παιχνίδι, αλλά δεν θα υπολογίζει στους Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα, ενώ επιστρέφουν ο Α. Ζίβκοβιτς και ο Ακπομ, που εξέτισαν την τιμωρία τους. 

Ο κόουτς Νίκος Νιόπλιας μπορεί υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Μαρινάκη και Μεγιάδο που εξέτισαν την τιμωρία τους. Μοναδικός απών θα είναι ο Επασί, που συμμετέχει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.


Η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Λυμπεράκης, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Διαμαντής, Καμάου, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαγιάδο, Νταμπί, Φαν Ντάινεν, Βούρος, Ντουρμισάι, Γκαγέγκος, Τοράλ, Σελίμοβιτς.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code