ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 1-0 : Νίκη-χρυσάφι με «σφραγίδα» Σόνι


Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Βόλου στο γήπεδο ''Θ.Κολοκοτρώνης'' για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τα...άχαστα στο πρώτο ημίχρονο, o Σόνι απάντησε με γκόλ στο 41' το οποίο ήταν τελικά και το νικητήριο για τους Αρκάδες απέναντι στην ομάδα του Βόλου, που δεν κατάφερε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο. Νίκη-χρυσάφι για την ομάδα του Μίλος Ράσταβατς η οποία σκαρφάλωσε στην 7η θέση της βαθμολογίας φτάνοντας του 23 βαθμούς, με έναν αγώνα λιγότερο, παρουσιάζοντας εξαιρετική αμυντική προσήλωση στο δεύτερο ημίχρονο.

Στους 18 βαθμούς παρέμεινε η ομάδα του Κώστα Μπράτσου η οποία ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο από τους γηπεδούχους, χωρίς όμως να καταφέρει να μετατρέψει τις ευκαιρίες της σε γκόλ. Έπεσε ο ρυθμός του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, με την μπάλα να κινείται την περισσότερη ώρα στο χώρο του κέντρου και την ομάδα του Βόλου να μην μπορεί να φτάσει κοντά στην εστία του Παπαδόπουλου. 

Το παιχνίδι

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 14' για τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Σίτο να κάνει μία όμορφη ατομική προσπάθεια από αριστερά, βρίσκοντας με έξυπνη πάσα τον Ριέρα στην μεγάλη περιοχή, όμως το σούτ του Ισπανού δεν είχε δύναμη, μπλοκάροντας την μπάλα χωρίς πρόβλημα ο Κότνικ.

Στο 20ο λεπτό ο Βόλος απάντησε με διπλή μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπαριέντος έκλεψε την μπάλα από τον Μουνάφο στην μεσαία γραμμή με τον Φαν Βέρτ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας. Ο Ολλανδός, αν και πολλά μέτρα έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, δεν δίστασε να σουτάρει, κάνοντας μία εντυπωσιακή λόμπα, , με τον Παπαδόπουλο να ακουμπάει δύσκολα με τα ακροδάκτυλα την μπάλα, η οποία πρώτα πήγε στο δοκάρια και στην συνέχεια κατέληξε σε κόρνερ.

Αμέσως μετά το κόρνερ οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκόρ, όταν ο Ρεγκατέν βρέθηκε σε πολύ πλεονεκτική θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή των Αρκάδων, κάνοντας και ένα δυνατό σούτ και αναγκάζοντας τον Παπαδόπουλο να αποκρούσει εντυπωσιακά.

Νέα τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Βόλο στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει εξ επαφής κεφαλιά του Τσοκάνη, μέσα από την μικρή περιοχή. Στην ίδια φάση ο Ρεγκατέν βρέθηκε αμαρκάριστος και πάλι μέσα στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων, όμως το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι των Αρκάδων!

Στο 35' ήταν η σειρά των γηπεδούχων να χάσουν ευκαιρία, με τον Άλβαρεζ να επιχειρεί ένα πολύ καλό δυνατό σούτ από τα αριστερά, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του Βόλου, αλλά τον Κότνιν να λέει ''όχι'' με μία εντυπωσιακή απόκρουση

Ευκαιρία ξανά για τον Βόλο στο 38'. Ο Φερνάντες έκανε μία όμορφη ατομική προσπάθεια έξω από την περιοχή του Αστέρα, όμως έστειλε την μπάλα με δυνατό σούτ, λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου!

1-0 για τον Αστέρα στο 41'. Ο Σονί μονομάχησε με τον Ρομέρο μέσα στην μεγάλη περιοχή του Βόλου, με τον Αφρικάνο να κάνει μία όμορφη ατομική προσπάθεια με περιστροφή, στέλνοντας την μπάλα στην συνέχεια, στα δίχτυα του Κότνικ με δυνατό σούτ.

Στο 68ο λεπτό ο Καρμόνα κινήθηκε έξυπνα από αριστερά, τροφοδοτώντας τον Τίλικα πλάγια προς στην μικρή περιοχή, με τον δεύτερο να τσιμπάει την μπάλα και με σούτ να την στέλνει πρώτα στο δοκάρι και μετά άουτ.

Ευκαιρία για τον Βόλο στο 78ο λεπτό με τον Ροζέρο να τροφοδοτεί τον Τσοκάνη μέσα στην μικρή περιοχή του Αστέρα και τον Έλληνα αμυντικό χαφ, αφού κέρδισε την μονομαχία με τον Ατιένζα, από πολύ επικίνδυνη θέση ,έκανε ένα σούτ το οποίο δεν βρήκε στόχο, στέλνοντας την μπάλα άουτ. 

Αστέρας Τρίπολης (Μ.Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Ατιένζα, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Κανελλόπουλος, Σίτο, Ριέρα, Σόνι, Μπαράλες.

Βόλος (Κ.Μπράτσος)Κότνικ, Ρομέρο, Λεβέντ. Νικολαϊ, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Ορόζ, Φερνάντες, Φαν Βέρτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code