ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος : Ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στο «Θ.Κολοκοτρώνης»

 


Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται σήμερα (17:15) στο γήπεδο Θ.Κολοκοτρώνης τον Βόλο, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Μόνο κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα του Σαββατοκύριακου, μαζί με αυτόν της Λαμίας, Αστέρας και Βόλος διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Τρίπολης, με τις δύο ομάδες αμφότερες να προέρχονται από θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 20 βαθμούς, με ένα παιχνίδι λιγότερο. Την προηγούμενη αγωνιστική είχαν επικρατήσει με 1-0 του ΟΦΗ εντός έδρας και στον σημερινό αγώνα θέλουν να κάνουν ακόμα ένα σημαντικό βήμα με μία ενδεχόμενη νίκη, για την είσοδο τους στις θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στα πλέι οφ.

Από την πλευρά τους οι Βολιώτες βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, έχοντας με την σειρά τους δύο αγώνες λιγότερους από τα παιχνίδια που έχουν αναβληθεί. Πέρασαν μία περίοδο ντεφορμαρίσματος μετά το πολύ καλό ξεκίνημα που είχαν πραγματοποιήσει, όμως την προηγούμενη Κυριακή επανήλθαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας του Παναθηναϊκού εντός έδρας με 3-1. Σήμερα ταξιδεύουν στον Βόλο γνωρίζοντας μεν πως η αποστολή τους είναι δύσκολη, έχοντας αποδείξει όμως παράλληλα πως μπορούν να κάνουν την ζημιά, παίρνοντας αποτέλεσμα που θα τους δώσει βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια.

Τα πλάνα των δύο προπονητών

Αλώβητες βγήκαν και οι δύο ομάδες από την λαίλαπα των κρουσμάτων του κορωνοιού, αφού από τα τελευταία διαγνωστικά τέστ που διενεργήθηκαν δεν ανέδειξαν κανένα κρούσμα.

Για τους Αρκάδες, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας όλους τους παίχτες στην διάθεση του. Το γεγονός αυτό σημαίνει πως δεν θα κάνει διαφοροποιήσεις σε σχηματισμό ή πρόσωπα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Το 4-4-1-1 παραμένει με τον Παπαδόπουλο να ξεκινάει στην αρχική εντεκάδα κάτω από τα δοκάρια. Πίτου και Καστάνιο θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας με τον Καρμόνα να παίζει δεξιά και τον Αλβάρεζ από αριστερά. Μουνάφο και Βαλιέντε θα είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ ενώ στα φτερά του κέντρου θα αγωνιστούν οι Ριέρα (δεξιά) και Σίτο (αριστερά). Ο Σονί θα έχει ρόλο κρυφού επιθετικού, λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Μπαράλες.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Χωρίς τους Μπαρτόλο(τιμωρημένος), Σοάρες και Νίνη θα ταξιδέψει η αποστολή του Βόλου στην Τρίπολη, με τον Κώστα Μπράτσο να έχει όλους τους υπόλοιπους παίχτες στην διάθεση του. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Άλχο και Σιελής, οι οποίοι αποκτήθηκαν πρόσφατα από τον σύλλογο της Μαγνησίας. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αναμένεται να ανακατέψει περαιτέρω την τράπουλα σε θέμα διάταξης ή προσώπων, με το κλασσικό 4-3-2-1 να παραμένει. Ο Κότνικ θα είναι κάτω από τα γκόλποστ, με τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Ρομέρο, Πουρίτα, Γκιουλέν και Φεράρι. Τσοκάνης, Μπαριέντος και Ορόζ θα είναι η τριάδα της μεσαίας γραμμής με τον Ρεγκατέν να αγωνίζεται σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, τον Φερνάντεζ αντίστοιχα αριστερά και τον φορμαρισμένο Φαν Φέρτ στην κορυφή της επίθεσης. 

Η αποστολή του Βόλου Κότνικ. Κλέιμαν, Πουρίτα, Αλχο, Γκιουλέν, Ρομέρο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ορόζ, Ρεγκατίν, Μεταξάς, Σιέλης, Τερεζίου, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Διαιτητές

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Κωνσταντίνος Περάκης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Μπούξμπάουμ. Στο VAR θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας και ο Χρήστος Μπαλτάς με 4ο διαιτητή τον Πέτρο Τσαγκαράκη.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, ο Βόλος είχε επικρατήσει με 2-1 του Αστέρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code