ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στον τελικό του κορυφαίου τουρνουά προετοιμασίας η Μπόκα Τζούνιορς

 


Η Boca Juniors νίκησε την Universidad de Chile με 3-2 και πέρασε στο τελικό του  κορυφαίου καλοκαιρινού τουρνουά στην Νότια Αμερική, το Torneo de Verano. Η σεζόν στην Αργεντινή τελειώσε τον Δεκέμβριο και η νέα αγωνιστική χρονιά θα ξεκινήσει τον Ιούνιο.

Οι Χιλιανοί προηγήθηκαν με τον Palacios στο 33' λεπτό, με τον Medina να ισοφαρίζει για την Boca Juniors στο 39' λεπτό (1-1). Οι φιλοξενούμενοι όμως με το γκολ του Fernander στο 45+2', είχαν το προβάδισμα με 2-1 στο τέλος του ημιχρόνου. Η Boca Juniors βρήκε απαντήσεις στο δεύτερο ημίχρονο και με τα γκολ του Ζεμπάγιος στο 51' λεπτό και του Βάσκεζ στο 74' λεπτό, κατάφερε να νικήσει με 3-2. Οι Αργεντίνοι και με την νίκη που είχαν κάνει επί της Colo Colo πήραν έξι πόντους και προκρίθηκαν στον τελικό του κορυφαίου τουρνουά προετοιμασίας, οπού θα διεξαχθεί στο γήπεδο Estudiiantes στην La Plata, στο Buenos Aires της Αργεντινής.

Ο αγώνας San Lorenzo-Tayeres Cordoba για τον β' όμιλο θα αναδείξει τον δεύτερο φιναλίστ. Αν η San Lorenzo νικήσει τότε θα πάρει την πρόκριση, ενώ η Tayeres Cordoba πρέπει να κερδίσει με πάνω από τρία γκολ, για να προκριθεί. Αν οι δεύτεροι νικήσουν με κάτω από δύο γκολ, τότε η πρόκριση πάει στην Independiente. 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code