ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 2-4 : Σπουδαίο διπλό σε ένα απίστευτο παιχνίδι


Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη με 2-4 στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ.

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα το ΟΦΗ με 2-4 σε ένα αγώνα διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Καρέλης και Βέργος τα γκόλ για την ομάδα του Αγρινίου. Ο Νέιρα σκόραρε και τα δύο γκολ των Κρητικών, που έχασαν πέναλτι με τον Αργεντινό στο 80'. 

 

Το παιχνίδι 

Μόλις στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλντι μετά από απρόσεκτο μαρκάρισμα του Μαρινάκη πάνω στον Μόρσει. Ο Μεντόσα ανέλαβε την εκτέλεση, το σούτ του απέκρουσε αρχικά ο Βάτερμαν, όμως ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σούτ, γράφοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, όμως το σούτ από επικίνδυνη θέση του Τοράλ στο 12', μετά από ασίστ του Τσιλιανίδη πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια έχασε δοκάρι μετά από σούτ του Λάμπρου, έπειτα από ωραίο γύρισμα με κεφαλιά, μέσα στην περιοχή του Ντε Γκούζμαν.

Στο 21ο λεπτό ο ΟΦΗ κέρδισε κόρνερ από δεξιά. Ο Λάμπρου ανέλαβε την εκτέλεση του, στέλνοντας την μπάλα πολύ όμορφα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Μελίσα, όμως η κεφαλιά του Νέιρα πέρασε ελάχιστα άουτ.Στο 29ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν μετά από κόρνερ, με τον Φλόρες να γυρίζει πολύ έξυπνα την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά το γυριστό σούτ του Μάλλη δεν βρήκε στόχο και πέρασε λίγο άουτ.

Ισοφάριση για τον ΟΦΗ στο 42ο λεπτό. Ο Βούρος έκανε ένα γέμισμα, πολύ μακριά από την περιοχή του Παναιτωλικού, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έκαναν κακή εκτίμηση, με τον Νέιρα να εκμεταλλεύεται το λάθος του και να στέλνει με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα, κάνοντας το 1-1.

Οι παηγυρισμοί των γηπεδούχων δεν κράτησαν για πολύ καθώς μετά από πολύ όμορφο φάουλ του Μπαρμπόσα από δεξιά στο 45ο λεπτό, έστειλε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας των Κρητικών, όπου ο Κορνέλιους με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάτερμαν, βάζοντας ξανά μπροστα στο σκόρ τον Παναιτωλικό με 1-2.

Ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 52ο λεπτό, με τον Ντουρμισάι να βγαίνει απέναντι από τον Μελίσα, μετά από καταπληκτική ασίστ του Τοράλ, όμως το σουτ του απέκρουσα ενστικτωδώς ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Παρά την πίεση του ΟΦΗ, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα! Σε μία γρήγορη αντεπίθεση ο Μεντόσα έκανε μία σέντρα ακριβείας από αριστερά, με τον Καρέλη να κάνει ένα σούτ στην κίνηση, νικώντας τον Βάτερμαν και κάνοντας το 1-3

Απίστευτη φάση στο 65', με τον ΟΦΗ να χάνει ευκαιρία μέσω...καραμπόλας να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Νέιρα σέντραρε από την δεξιά πλευρά, ο Λούι πήγε να απομακρύνει, κάνοντας όμως λάθος υπολογισμό και αναγκάζοντας τον Μελίσσα να κάνει εκπληκτική επέμβαση για να σώσει την εστία του από αυτογκόλ!

Ο ΟΦΗ βγήκε γρήγορα στην επίθεση στο 66ο λεπτό, με τον Ντουρμισάι να στρώνει όμορφα την μπάλα στον Νέιρα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και με ένα αριστοτεχνικό πλασέ ο αργεντίνος, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μελίσα, μειώνοντας το σκόρ σε 2-3

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν άλλη μία μεγάλη ευκαιρία! Ο Μαρινάκης σέντραρε καταπλήκτικά από την δεξιά πλευρά, ο Τοράλ βρέθηκε μόνος του μέσα στην καρδιά της μικρής περιοχής του Παναιτωλικού, όμως η κεφαλιά που πραγματοποίησε πέρασε ελάχιστα άουτ!

Στο 80ο λεπτό ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλντι μετά από τράβηγμα του Κορνέλιους πάνω στον Ντούρμισάι. Ο Νέιρα ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μελίσσα, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για ισοφάριση. Ο Βέργος στο 91ο λεπτό μετά από αντεπίθεση, έγραψε με πλασε το τελικό 2-4 !


ΟΦΗ (Ν.Νιόμπλιας) Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Νέιρα, Ντε Γκούζμαν, Λάμπρου, Τοράλ, Φάν Ντάινεν

Παναιτωλικός (Ν.Νιόμπλιας) Μελίσσας, Μαλής, Μάρτενσον, Λούι, Χουχούμης, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Μόρσεϊ, Φλόρες, Μεντόσα και Καρέλης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code