ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - Παναιτωλικός : Ανοίγει η αυλαία στο «Γεντί Κουλέ»


Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα (17:15) τον Παναιτωλικό στο γήπεδο ''Θεόδωρος Βαρδινογιάννης''. 

Σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ΟΦΗ και Παναιτωλικός διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους, στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της αγωνιστικής. Η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 26 βαθμούς σε 18 παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας όμως πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο σημερινός θα είναι ο πέμπτος αγώνας που θα δώσουν οι κρητικοί από τις αρχές του έτους, θέλοντας να πάρουν την νίκη που θα τους κρατήσει πολύ κοντά στις θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στα πλέι οφ.

Από την άλλη τα καναρίνια βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας, με συγκομιδή 18 βαθμών σε 17 αγώνες. Βρίσκονται σε πολύ καλό μομέντουμ, παρουσιάζοντας μία εντελώς διαφορετική και βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος. Η τελευταία βδομάδα κύλησε εντυπωσιακά για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, κερδίζοντας εκτός έδρας την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό για το κύπελλο! Σήμερα ταξιδεύει στην Κρήτη γνωρίζοντας πως η αποστολή τους είναι δύσκολη, θέλοντας όμως να συνεχίσει τις γεμάτες εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, ξεφεύγοντας παράλληλα και από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

Το πλάνο των δύο προπονητών

Χωρίς τους τιμωρημένους Πασαλίδη και Γκαγιέχος θα παραταχθεί η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια στον σημερινό αγώνα. Εκτός αποστολής έμειναν παράλληλα και οι Επασί (συμμετέχει στο Κόπα Άφρικα), Ουές, Γιαννούλης και Κοροβέσης, με τους τρείς τελευταίους να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Το κλασικό 4-3-3 θα χρησιμοποιήσει ο έλληνας τεχνικός και δεν φαίνεται να κάνει διαφοροποίηση στα πρόσωπα της αρχικής εντεκάδας σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Ο Βάτερμαν θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους Βούρο και Διαμαντή να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Μαρινάκης θα βρίσκεται δεξιά στην άμυνα και ο Μπαλογιάννης αριστερά. Μεγιάδο, Νέιρα καια Ντε Γκουζμάν θα είναι η τριάδα στο χώρο του κέντρου με τον Τοράλ να έχει ρόλο δεξιού εξτρέμ, τον Λάμπρου να αγωνίζεται αντίστοιχα αριστερά. Ο Φαν Ντάινεν θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης

Η Αποστολή του ΟΦΗ : Βάτερμαν, Σηφάκης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Λυμπεράκης, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Διαμαντής, Καμάου, Τσιλιανίδης, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Βούρος, Μεγιάδο, Ντουρμισάι, Τοράλ, Μαρινάκης, Σελίμοβιτς και Στάικος.

Με μοναδικές απουσίες τους Βαρόνε, Λιάβα και Ντίας, οι οποίοι ταλαιπωρούνται εδώ και αρκετό καιρό με πρόβλημα τραυματισμού, θα είναι η αποστολή του Παναιτωλικού για τον σημερινό αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ, με τον Γιάννη Αναστασίου να μην αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα. Η διάταξη δεν θα αλλάξει με το 4-3-2-1 να είναι το σύστημα που θα παραταχθεί η ομάδα του Αγρινίου. O Μελίσας θα είναι κάτω από τα γκόλποστο με τετράδα στην άμυνα τους Λούι, Κορνέλιους, Βρίγκοτς και Χουχούμη από αριστερά πρός τα δεξιά. Τσιγγάρας, Αντούνιες και Φλόρες θα είναι η τριάδα της μεσαίας γραμμής με τον Μπαρμπόσα να κινείται δεξιά, τον Ντουάρτε αριστερά και τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή του Παναιτωλικού : Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής, Ανέστης.

Διαιτητές


Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Θανασιά, Μωυσιάδη και τέταρτο τον κ. Τσαγκαράκη. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Καραντώνης και Μπουξμπάουμ.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει με 2-1 στο γήπεδο του Αγρινίου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code