ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-Παναιτωλικός: Η «Ένωση» θέλει να ροκανίσει την διαφορά, τα «Καναρίνια» να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις



     Επιστροφή στην δράση για ΑΕΚ και Παναιτωλικό σήμερα στο ΟΑΚΑ (16/1, 17:15) για την 18η αγωνιστική της Superleague, με την «Ένωση» να επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ύστερα απο την αναβολή της προηγούμενης Κυριακής και το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, με στόχο να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή, ενώ ο Παναιτωλικός θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, μετρώντας 3 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια για το πρωτάθλημα έχοντας ηττηθεί μονάχα απο τον ΠΑΟΚ.


Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη παράλληλα, που προέρχεται από το 0-2 στην έδρα της Λαμίας και ενώ μεσολάβησε η αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων, και θέλει οπωσδήποτε να κατακτήσει τους 3 βαθμούς και από εκεί και πέρα να περιμένει το αποτέλεσμα από το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό, ελπίζοντας σε απώλεια των Πειραιωτών, για να ροκανίσει τη διαφορά από το -9.

 Από εκεί και πέρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Αργύρης Γιαννίκης δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι στον Σέρχιο Αραούχο που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στην μέση και συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός θα μείνει και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς που δεν είναι στο 100%. Παράλληλα θα απουσιάσει και ο Νταμιάν Σιμάνσκι λόγω καρτών, την ώρα που σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τη Λαμία, επιστρέφει ο Όγκνιεν Βράνιες που εξέτισε τις κάρτες, ενώ ο Αργύρης Γιαννίκης θα ανακοινώσει την 20άδα της αποστολής λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς κάποιο σημαντικό πρόβλημα με τον Γιάννη Αναστασίου να συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά στην αποστολή τον πρώην τερματοφύλακα της Ένωσης και νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, Γιάννη Ανέστη, ο οποίος επέστρεψε στην χώρα μας έπειτα απο 3 χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα Σουηδίας, για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Εκτός αποστολής για τους Αγρινιώτες έμειναν για διάφορους λόγους οι Ροντρίγκες, Παρδαλός, Περέιρα, Λιάβας, Ντίας και Βαρόνε.


Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:  

Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μελίσσας, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής, Ανέστης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code