ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με απουσίες ο Απόλλων, για να διευρύνει το σερί του ο Ολυμπιακός

 


Με απουσίες εξαιτίας κορωνοϊού, θα παραταχθούν Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός απόψε (5/1 19:30) στο γήπεδο της Ριζούπολης για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για την ακρίβεια οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς περισσότερους από δέκα παίκτες που νοσούν, ενώ στον Ολυμπιακό δεν έχουν στις τάξεις τους ακόμα τέσσερις παίκτες.

Η παράδοση είναι με το μέρος του Ολυμπιακού, έχοντας νικήσει στα τελευταία πέντε ματς έπειτα από την ήττα του στις 22 Απριλίου το 2018 με 1-0 στην Ριζούπολη.Είναι άλλωστε και το μοναδικό παιχνίδι στα τελευταία 12 που ο Απόλλων απέφυγε την ήττα και η μοναδική του νίκη στα τελευταία 17 παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει ίσο αριθμό νικών εντός κι εκτός, από 31, ενώ από την πλευρά του Απόλλωνα μετράει παραπάνω νίκες εκτός πάρα εντός, 3 εναντίον 4, με τις 3 νίκες εντός έδρας να έρχονται το 1970,1986,2018.

Πιθανές συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Τζιανλούκα Φέστα):Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Άλβες, Κάστρο, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Φον Λα Πάρα, Παμλίδης, Μαρτίνς, Ιωαννίδης.

Ολυμπιακός (Πέντρο Μαρτίνς):Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Μπα, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code