ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ , ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη η Λαμία


Η Λαμία υποδέχεται την ''λαβωμένη'' από απουσίες ΑΕΚ , σήμερα 5/1 17.15 , στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Superleague .

Oι γηπεδούχοι  , ψάχνουν τη πρώτη τους εφετινή εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και φυσικά αναζητεί τον βαθμό ή τους βαθμούς που θα τους δώσει  σημαντική βαθμολογική ανάσα ,μιας και βρίσκονται στη 12η θέση !

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου , στα τελευταία τεστ ανακοίνωσε 4 κρούσματα Cocid-19 , με τους τρεις να είναι ποδοσφαιριστές ! Ο Αντέτζο παραμένει στον πάγο , ενώ εκτός για διάφορους λόγους είναι  οι Βύντρα, Προβυδάκης, Γκέντσογλου και Μανούσος. Έτσι ο 48χρονος προπονητής , για να αξιώσει κάτι καλό από την σημερινή αναμέτρηση θα πρέπει να έχει έτοιμη μία ''σφιχτή ομάδα'' , η οποία θα αντέξει στην πίεση και το pressing των αντιπάλων της και θα ''χτυπήσει΄΄ στην αντεπίθεση με τον Ρόμανιτς και τον Αραμπούλι ! 

Η πιθανή ενδεκάδα του Έλληνα τεχνικού , σε σχηματισμό 4-2-3-1 θα αποτελείται από τους : Σαράνοφ κάτω από τα δοκάρια , Σκόνδρας δεξιά και  Μαρτίνεθ αριστερά στην άμυνα, Τζανετόπουλος, Μαζουλούξης στα στόπερ . Τζανδάρης, Μπεχαράνο τα αμυντικά χαφ. Νούνιες, Ελευθεριάδης και Ρόμανιτς η τριάδα πίσω από τον Αραμπούλι.

Από την πλευρά της η Ένωση , ψάχνει την επιστροφή της στις νίκες μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και την ισοπαλία στο Κύπελλο με την Κηφισιά !

O Αργύρης Γιαννίκης είδε τέσσερις ποδοσφαιριστές του να είναι θετικοί στο νέο ιό , ενώ ο Βράνιες είναι τιμωρημένος , ο Στάνκοβιτς ανέτοιμος και ο Μισλέν τραυματίας . Εκτός παραμένει ο Γαλανόπουλος , ενώ θα απουσιάζουν για διάφορους λόγους και οι  Ρότα, Μιτάι  Τάνκοβιτς και ο βασικότατος Τζούμπερ ! Το αποτέλεσμα αυτών των απουσιών θα είναι να αγωνιστεί ο Σβάρνας σαν δεξί μπακ. 

Ο Ελληνογερμανός τεχνικός θέλει να δει την ανάλογη διάθεση και ένταση από τους ποδοσφαιριστές του .  Η λογική λέει ότι η ΑΕΚ θα μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να βρει γκολ νωρίς και θα προσπαθήσει να εφαρμόσει ένα ασφυχτικό pressing προς τους αντιπάλους της ! Καθοριστικά θα είναι και τα στημένα που λογικά θα κερδίσουν οι ''Κιτρινόμαυροι'' γύρω από την περιοχή του Σαράνοφ .

Ο 41χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τους : Τσιντώντα κάτω από τα δοκάρια . Σβάρνας δεξί μπακ , Μοχαμαντί αριστερό .  Μήτογλου και Τζαβέλλας στα στόπερ . Στα χαφ θα είναι ο Σιμόες , με τον πολύ καλό στις προπονήσεις Λε Ταλεκ . Άμραμπατ και Λιβάι Γκαρσία στα εξτρέμ , Μάνταλος στον άξονα και Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Αποστολές των ομάδων :

Λαμία: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τάιρον, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Αραμπούλι, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Λάτσι, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Κοσίδης, Γιούσης.

Διαιτητής: 

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), με βοηθούς τους κ.κ. Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας) και τέταρτο τον κ. Τσέτσιλα (Γρεβενών). Στο VAR θα βρεθούν οι κ.κ. Ζαμπάλα και Κωσταρά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code