ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-0 : «Ποδαρικό» με νίκη για τους Αρκάδες


Ποδαρικό με το δεξί στο 2022 έκανε ο Αστέρας Τρίπολης! 

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στο γήπεδο "Θ. Κολοκοτρώνης" για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ. 

Οι Αρκάδες πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, σκόραραν με τον Ριέρα, φτάνοντας με αυτήν την νίκη στους 20 βαθμούς και σκαρφαλώνοντας στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια, όπου αντιμετώπιζε πάρα πολλά προβλήματα λόγω απουσιών, δεν κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες τόσο με τον Καστάνιος στο πρώτο ημίχρονο, όσο και με τον Λάμπρου (δοκάρι) στο δεύτερο. 

Το παιχνίδι 

 Δυνατά μπήκαν και οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, με τον Αστέρα στο 1ο κιόλας λεπτό να χάνει ευκαιρία με τον Μπαράλες και τον ΟΦΗ να απαντάει στο 6' με τον Καμάου.

Στο 11ο λεπτό ο Σίτο κέρδισε φάουλ, λίγο έξω από την περιοχή του ΟΦΗ από αριστερά. Ο Ριέρα ανέλαβε την εκτέλεση του, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Βάτερμαν. Στο 23' η κεφάλια του Σίτο από πολύ καλή θέση, πέρασε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων. 

Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα στο 25ο λεπτό, με τον Σίτο να σεντράρει από αριστερά, βρίσκοντας τον Μπαράλες μέσα στην περιοχή των Κρητικών, ο οποίος εξ επαφής δεν κατάφερε να κερδίσει τον Βάτερμαν με κεφαλιά.

Στο 28' ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απαντήσουν στις ευκαιρίες, με τον Γιαννούλη να τροφοδοτεί πολύ έξυπνα τον Ναμπί μέσα στην περιοχή, όμως το σούτ του δεύτερου δεν κατάφερε να απειλήσει τον Παπαδόπουλου.

Στο 38ο λεπτό ο Αστέρας άνοιξε το σκόρ! Ο Καρμόνα σέντραρε όμορφα από δεξιά και ο Ριέρα με σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 45'.Ο Ναμπί τροφοδότησε μέσα στην περιοχή του Αστέρα τον Καστάνιος, ο οποίος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Παπαδόπουλο, με τον γκολκίπερ τον γηπεδούχων να προλαβαίνει τον Ολλανδός επιθετικό και να μπλοκάρει την μπάλα.

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 62'.Ο Λάμπρου μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή του Αστέρα, βγήκε κερδισμένος από αλλεπάλληλες κόντρες, έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας και πέρασε άουτ!

Καλή ευκαιρία για τον Αστέρα στο 71ο λεπτό, με τον Αλβαρεζ να βγάζει μια γλυκιά σέντρα από αριστερά, βρίσκοντας τον Μπαράλες μέσα στην μικρή περιοχή του ΟΦΗ, αλλά η κεφάλια που επιχείρησε ο Αργεντινός πέρασε λίγο άουτ.

Ευκαιρία για τον Αστέρα στο 78ο λεπτό, με τον Σονί να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Βάτερμαν να αποκρούσει εντυπωσιακά και σε δεύτερο χρόνο τον Τίλικα να μην προλαβαίνει να απειλήσει την εστία των Κρητικών από πλεονεκτική θέση. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ.Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Ατιένθα, Μουνάφο (91΄Ιγκλέσιας), Κανελλόπουλος (77΄Βαλιέντε), Σίτο (67΄Κρεσπί), Ριέρα (67΄Τιλίκα), Καπίγια (46΄Σόνι), Μπαράλες.

ΟΦΗ (Ν.Νιόμπλιας): Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Ντε Γκουζμάν (86΄Στάικος), Γκαγέγκος (64΄Γρίβας), Ναμπί (58΄Φαν Ντάινεν), Καμάου (46΄Τσιλιανίδης), Καστάνιος (64΄Νέιρα), Λάμπρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code