ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Λαμία - Ιωνικός (17:15): Το ντέρμπι των τελευταίων θέσεων

 


Η Λαμία υποδέχεται τον Ιωνικό στο "ΔΑΚ" για τα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Super League.

ΠΑΣ Λαμία:

Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν 2-0 υποδεχόμενοι την ΑΕΚ, συμπληρώνοντας επτά συνεχόμενες αναμετρήσεις χωρίς νίκη στη Λίγκα. Το τελευταίο τους «τρίποντο» (0-1) ήταν στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης στις 7 Νοέμβρη, ενώ έκτοτε νίκησαν δύο φορές (2-0 και 0-1), αυτές κόντρα στον Ιωνικό για το Κύπελλο. Γενικότερα, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι στις φετινές της αναμετρήσεις με τους Νικαιώτες, αφού τρέχει ένα 4/4, εάν συμπεριληφθεί και το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Νεάπολη (1-2) αλλά και το φιλικό (3-0) των δύο ομάδων το περασμένο καλοκαίρι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει για τη Λαμία στους Μαρτίνεθ, Ελευθεριάδη, Γκέντσογλου και Μανούσο, ενώ αντίθετα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Προβυδάκη, Βύντρα και Αντέτζο.

Ιωνικός:

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στην 11η θέση και στο +3 από την αντίπαλό τους (12η), με αμφότερες τις ομάδες να έχουν από 16 αγώνες. Ο Ιωνικός προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα (όλες με 1-0), τελευταία εκείνη από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Σε ό, τι αφορά τον Δημήτρη Σπανό, ο τεχνικός του Ιωνικού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γκοτσούλια που υπέστη τράβηγμα κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, καθώς και για διαφορετικούς λόγους τους Ντάλσιο, Κιάκο, Μπουένο, Λουάν, Μπάσα, Φουρλάνο και Ρόκου.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Τζανδάρης, Νούνιες, Τάιρον, Μπεχαράνο, Αραμπούλι, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Χριστοδουλής, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Άοσμαν, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ, Λένις, Μάντζης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code