ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης (15:00): Αναζητώντας βαθμούς σε ένα κομβικό και για τους δύο παιχνίδι!


ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης τίθενται αντίπαλοι σήμερα (30/1, 15:00) στους "Ζωσιμάδες" με στόχο την νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Ξεκίνημα από τους γηπεδούχους, οι οποίοι προέρχονται από ήττα στο τελευταίο τους παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (2-0) και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες ώστε να αναρριχηθούν στην 5η θέση (σε ισοβαθμία με το Τριφύλλι), εκμεταλλευόμενοι τα χθεσινά στραβοπατήματα των Παναθηναϊκού και ΟΦΗ. Στα αγωνιστικά, ο Ηρακλής Μεταξάς μετράει πολλές επιστροφές ενόψει του σημερινού αγώνα αλλά και δύο απουσίες. Συγκεκριμένα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν μετά από καιρό οι Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Ντομίνγκεζ, Περέα όπως και ο Μπρένερ, που ήταν αμφίβολος. Αντίθετα, εκτός αποστολής είναι οι Σιόντης και Σνάιντερ, όπως και ο μακροχρόνια τραυματίας Πέδρο Κόντε.

Η αποστολή του ΠΑΣ αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Σούλη, Σάλιακα, Παντελάκη, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλο, Κάργα, Καραχάλιο, Στάνκο, Ντομίνγκεζ, Λιάσο, Τριάδη, Μπρένερ, Γκαρντάφσκι, Μορέιρα, Λώλη, Μίνα, Περέα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Απόλλων Σμύρνης έρχεται στα Γιάννενα ψάχνοντας απεγνωσμένα βαθμούς ώστε να ξεφύγει από την τελευταία θέση που βρίσκεται. Το σημερινό ματς είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό ενόψει και του δύσκολου προγράμματος. Ο τεχνικός των Απολλωνιστών, Μάρκο Γκρότε έχει να διαχειριστεί πληθώρα απουσιών καθώς εκτός αποστολής είναι οι Σλίβκα, Μπαξεβανίδης και Μπρούνο Άλβες, όπως και ο Ντομίνγκες που παραμένει εκτός. Στα θετικά λογίζεται η επιστροφή του Ιωαννίδη.

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Κότσαρης, Βέρχουλστ, Σορκάν, Ντεντάκης, Ρόγκνε, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Γιακιμόφσκι, Δούμας, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλος, Γιαννιώτας, Παμλίδης, Τσιλούλης, Ντάουντα, Σίνιεβιτς, Βαν Λα Πάρα, Ιωαννίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code