ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα

 


Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (30/1), για την 20η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 46 πόντους, ενώ οι Θεσσαλονικείς είναι στην δεύτερη θέση με 37 πόντους. Υπενθυμίζουμε ότι οι "ασπρόμαυροι" αποφάσισαν να διεξαχθεί το παιχνίδι, αφού δεν θέλει να κάνει χρήση του 10% που του δίνει η απόφαση της κυβέρνησης. 

Οι γηπεδούχοι θα έχουν νέο πρόσωπο, τον Φιλίπε Σοάρες, ενώ είναι πάνοπλοι για την αναμέτρηση. Οι Πειραιώτες θα έχουν στην διάθεση τους και τους Αγκιμπού Καμαρά, Γκάρι Ροντρίγκες, Ανδρέα Μπουχαλάκη και Τομάς Βατσλίκ, αλλά εκτός έμεινε ο Ονιεκούρου. 


Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Φαντιγκά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Λόπες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Μουργκ, Ζαμπά, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code