ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Η "μπαλωθιά" του Ναμπί "έσωσε" τον βαθμό για τους γηπεδούχους κόντρα στον αξιόμαχο ΠΑΣ!


Ισόπαλοι αναδείχθηκαν ΟΦΗ και ΠΑΣ (1-1) στο "Γεντί Κουλέ" σε ένα ματς όπου οι Κρητικοί ήταν κυρίαρχοι, έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, είδαν τον ΠΑΣ να προηγείται με τον πολύ φορμαρισμένο Περέα κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, όμως πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ του Ναμπί, που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι, στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πρώτη φάση στο παιχνίδι για τον ΠΑΣ με το σουτ του Μορέιρα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Βάτερμαν (2'). Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 4ο λεπτό. Ο Νέιρα βρήκε έξυπνα τον Λάμπρου, αυτός ελίχθηκε και έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Εραμούσπε, ο Σούλης όμως με το ένα χέρι έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Σπουδαία επέμβαση από τον τερματοφύλακα των Ηπειρωτών. Ακόμα μια απειλή για την εστία του Σούλη, με τον Λάμπρου να ξεπερνάει τον Ντομίνγκεζ, να κάνει το σουτ με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Κάργα με τον πορτιέρο του Σούλη να απομακρύνει ξανά σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία στο παιχνίδι και βρέθηκαν κοντά στο 1-0 όταν μετά από πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας ο Φαν Ντούινεν έκανε την συρτή σέντρα και ο Πίρσμαν απομάκρυνε σε κόρνερ, με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σούλη (19'). Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Κρητικούς με το σουτ του Νέιρα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σούλη (24'). Έπεσε ο ρυθμός στη συνέχεια του αγώνα χωρίς να σημειωθεί κάποια φάση για τις δύο ομάδες και με τα λάθη να κυριαρχούν. Επόμενη φάση στο ματς και πάλι για τον ΟΦΗ με την σέντρα σουτ του Τσιλιανίδη να αιφνιδιάζει τον Σούλη, ο οποίος έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ (35'). Ένα λεπτό αργότερα το απευθείας φάουλ του Λάμπρου από πλάγια θέση δεν ανησύχησε την εστία του 27χρονου γκολκίπερ. Την ίδια κατάληξη είχε το φάουλ του ίδιου παίκτη από κεντρική θέση στο 37ο λεπτό. Ολοκληρωτική υπεροχή των Κρητικών στο ματς που επιβεβαιώθηκε και πάλι όπου μετά τον ελιγμό του Λάμπρου και κάθετη πάσα του, ο Φαν Ντούινεν δεν κατάφερε να νικήσει τον Σούλη, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Πολύ καλή εμφάνιση για τον τερματοφύλακα των Γιαννιωτών, ο οποίος δείχνει να αξιοποιεί την ευκαιρία που του δίνεται στην μόλις δεύτερη συμμετοχή του στην Super League Interwetten. Πρώτη ουσιαστική ευκαιρία στο ματς για τους φιλοξενούμενους με τον Ντομίνγκεζ να φεύγει στην κόντρα, πάσαρε την σωστή στιγμή στον Πίρσμαν, που έκανε το σουτ από πλάγια με τον Βάτερμαν να απομακρύνει με τις γροθιές (43'). Νέα φάση για τους "ασπρόμαυρους" με τον Νέιρα να δοκιμάζει τα αντανακλαστικά του Σούλη, με τον πορτιέρο του ΠΑΣ να αποκρούει σε κόρνερ, συμπληρώνοντας 6 αποκρούσεις στο πρώτο μέρος (45'). Ημίχρονο στο "Γεντί Κουλέ" με τον ΟΦΗ να είναι κυρίαρχος αλλά να μην έχει βρει μέχρι τώρα το γκολ κόντρα σε έναν ΠΑΣ που κυρίως αμύνεται και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις κόντρα επιθέσεις του.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ  

Ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος με τον ΟΦΗ να χάνει ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία καθώς ο Νέιρα απέναντι από τον Σούλη πλάσαρε άουτ (47'). Στο 54ο λεπτό και κόντρα στην ροή του αγώνα οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν σκοράροντας στην δεύτερη φάση τους στο ματς. Ο Μορέιρα έδωσε κάθετα την μπάλα στον Περέα, ο οποίος με την ταχύτητά του ξεπέρασε τον Πασαλίδη, μπήκε στην περιοχή από πλάγια και πλασάροντας κάτω από τα πόδια του Βάτερμαν άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ! Επιβεβαιώθηκε ο "νόμος του ποδοσφαίρου" στο "Γεντί Κουλέ" με τον ΟΦΗ να χάνει τις πολλές ευκαιρίες και τον ΠΑΣ να προηγείται στο ματς. Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τους Κρητικούς με τον νεοεισελθών Τοράλ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου (62'). Νέα χαμένη φάση με τον Ντουρμισάι να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (63'). Οι γηπεδούχοι πίεζαν διαρκώς και ασταμάτητα και απείλησαν ξανά όμως στην πρώτη περίπτωση ο Σάλιακας απομάκρυνε σωτήρια (65'), ενώ στην δεύτερη ο Σούλης μπλόκαρε το σουτ του Λάμπρου (67'). Η ομάδα της Κρήτης είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, όσο περνούσε όμως η ώρα η κούραση κατέβαλλε τους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα η επιθετικότητά τους να μειώνεται. Τη λύση έδωσε ο Αντίλ Ναμπί, ο οποίος δύο λεπτά αφότου μπήκε στο ματς έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Εραμούσπε στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανίκητου μέχρι τότε Σούλη (90+3')! Δεν άλλαξε κάτι στα εναπομείναντα λεπτά των καθυστερήσεων με τον ΠΑΣ να "αγγίζει" μέχρι το τέλος μια σπουδαία νίκη, όμως το σουτ του Ναμπί "έσωσε την παρτίδα" για τους Κρητικούς.  

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Βούρος, Μεγιάδο (90' Ναμπί), Μπαλογιάννης, Γκαγιέχος, Νέιρα (61' Ντε Γκούζμαν), Τσιλιανίδης (61' Τοράλ), Φαν Ντούινεν (61' Ντουρμισάι), Λάμπρου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς):  Σούλης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Λιάσος, Ντομίνγκεζ, Μορέιρα, Μπρένερ (46' Στάνκο), Περέα (90' Τριάδης Π.), Μιλιντσεάνου (71' Μίνα).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code