ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος - Παναθηναϊκός (17:15): Με ανεβασμένο ηθικό για την 3η θέση οι Πράσινοι, με απουσίες οι Βολιώτες


Ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Super League, στις (17:15).

Μόλις μία αναμέτρηση θα γίνει σήμερα για τη 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τέσσερις αγώνες, αλλά εξαιτίας των κρουσμάτων η διοργανώτρια αρχή ανέβαλε τα ματς Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης.

Οι γηπεδούχοι δεν αγωνίστηκαν την περασμένη αγωνιστική λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων στον Ατρόμητο, εν αντιθέσει με τους «πράσινους» που προέρχονται από την εντός έδρας νίκη εις βάρος του Άρη με 2-0.

Για τον Βόλο έμειναν εκτός, οι Νίνης, Ρινέρ, ενώ στην αποστολή δεν είναι ο Κύπριος αμυντικός Σιέλης που ανακοινώθηκε σήμερα. Συγκεκριμένα, είναι 18 παίκτες στην αποστολή.

Για τον Παναθηναϊκό θεραπεία ακολούθησε ο Χουάνκαρ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο σημείο που δέχθηκε το χτύπημα στον αγώνα με τον Άρη, και για το λόγο αυτό έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα, προπονήθηκαν με την ομάδα και επανακάμπτουν στην αποστολή οι Ρουμπέν Πέρεθ, Τάσος Χατζηγιοβάνης ενώ ατομικό έκαναν οι Κουρμπέλης, Μπεκ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βόλος: Κότνικ, Κλέιμαν, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Σοάρες, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ορόζ, Ρεγκατίν, Μεταξάς, Μπαρτόλο, Τερεζίου, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βιτάλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code