ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15): Ντέρμπι στο "Γεντί Κουλέ" με φόντο την 6άδα!


ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται σήμερα στο "Γεντί Κουλέ" με στόχο την νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στα playoff του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο γηπεδούχος ΟΦΗ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στην Τρίπολη (1-0) από την ομώνυμη ομάδα και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μπροστά στο κοινό του. Βρίσκεται στην 6η θέση με 22 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον σημερινό του αντίπαλο αλλά και με παιχνίδι λιγότερο. Μοναδικός στόχος η νίκη που θα αποτελέσει ισχυρό βήμα για την "εξάδα". Ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας, θα έχει στη διάθεσή του ξανά μετά από απουσία περίπου 2.5 μηνών τον Ντουρμισάι, ο οποίος κρίθηκε έτοιμος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο Τοράλ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο Μεγιάδο εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής και είναι ετοιμοπόλεμος, ενώ στην αντιθέτως οι Ουές, Διαμαντής, Γιάννου, Μαρινάκης, Σωτηρίου αλλά και Επασί (λείπει με την εθνική Καμερούν) δνε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στην Κρήτη με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα παρά τις δυσκολίες του τελευταίου καιρού λόγω κορονοϊού. Προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί του Ιωνικού (1-0) και θέλουν να συνεχίσουν με νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σε έναν ανταγωνιστή τους, ώστε να πάρουν ισχυρό προβάδισμα για την κατάληψη μιας θέσης στην εξάδα της Super League Interwetten. Μόλις 17 παίκτες θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής των Ηπειρωτών, Ηρακλής Μεταξάς, μιας κια τα προβλήματα δεν λείπουν από τους Γιαννιώτες. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται για το σημερινό ματς οι Λοντίγκιν, Καραχάλιος, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Λώλης, Αθανασίου, Παντελάκης, Καραγιάννης, Σιόντης. Είναι χαρακτηριστικό πως o ΠΑΣ ταξίδεψε στην Κρήτη χωρίς δεύτερο γκολκίπερ και μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό θα παίξει και κόντρα στον ΟΦΗ μόνο με ένα διαθέσιμο τερματοφύλακα, τον Σούλη. Το θετικό για τους Γιαννιώτες είναι πως στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Κάλεμπ Στάνκο, που είναι πολύ πιθανό να πάρει και χρόνο συμμετοχής ελέω των απουσιών.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σηφάκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Ναμπί, Γκαγιέχος, Τοράλ, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Λάμπρου, Βαν Ντούινεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης, Γρίβας και Καστάνιος.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Σούλης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Λιάσος, Ντομίνγκεζ, Μπρένερ, Περέα, Τριάδης Α., Τριάδης Π., Μιλιντσεάνου, Μορέιρα, Μίνα, Κύρκος. Στάνκο και Ρίζος.

Το ματς του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων στους "Ζωσιμάδες" είχε λήξει ισόπαλο με 1-1 (Μιλιντσεάνου 22' - Νέιρα πεν. 12').

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code