ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης : ''Καίγονται'' για βαθμούς


 ''Ντέρμπι'' ουραγών θα παρακολουθήσουμε σήμερα (4.12 , 17.15 ) στο Περιστέρι , όπου οι δύο ομάδες δίνουν ένα ματς ''επιβίωσης''  που ενδεχομένως να αποδειχθεί πολύ σημαντικό για την παραμονή τους στην κατηγορία .

Ο Ατρόμητος επικράτησε επί του ΠΑΟΚ , με δύο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη , δημιουργώντας τις εντυπώσεις ότι θα ''βγει'' από την κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόταν . Παρόλα αυτά την προηγούμενη αγωνιστική ''προσγειώθηκε'' απότομα , αφού έχασε με 6-2 στην Τρίπολη ! Πλέον ψάχνει ''γιατρικό'' και νίκη για να ξεφύγει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα .

Για να το πετύχει αυτό η ομάδα του Γιώργου Παράσχου , θα πρέπει να έχει καλύτερη αμυντική συμπεριφορά από ότι συνήθως  και να βρει τρόπο να σκοράρει μπροστά έχοντας φορμαρισμένο τον Ευθύμη Κουλούρη , ο οποίος πέτυχες τα δύο γκολ απέναντι στον ''Δικέφαλο του Βορρά '' και ένα γκολ στην ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής .

Από την άλλη ο Απόλλων , προέρχεται από το 0-0 με τη Λαμία , ξεπερνώντας με αυτόν τον τρόπο τον σημερινό του αντίπαλο , που τον άφησε τελευταίο για να πάει αυτός στην προτελευταία θέση ! Η ομάδα της Ριζούπολης , σε αντίθεση με τους ''Περιστεριώτες'' έχει πρόβλημα στο ''εύκολο'' γκολ , έχοντας πετύχει μόλις έξι στο πρωτάθλημα , εκ των οποίων τα 4 σε ΑΕΚ ,ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό !

Ο Τζιανλούκα Φέστα , αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αμυντικό προσανατολισμό , για να ψάξει τη νίκη σε μία ενδεχόμενη επιθετική μετάβαση , με τον Ιωαννίδη να πρωτεύοντα ρόλο ,αφού είναι ικανός να ''πονοκεφαλιάσει'' και να ''τρέξει'' τους αντίπαλους αμυνόμενους αλλά και ιδανικός  στη δημιουργία χώρων.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Γιαννιώτης, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Χαρίσης, Νάτσος, Σάλομον, Μουνίθ και Κουλούρης.

Απόλλων (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Άλβες, Κάστρο, Φατιόν, Παμλίδης, Σλίβκα, Φαν Λα Πάρα, Ιωαννίδης.

Οι διαιτητές:

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Βούλγαρος Καμπάκοβ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαργκαρίτοβ, Βλάκοβ και τέταρτο τον κ. Τσακαλίδη. Στο VAR θα είναι οι Στογιάνοβ και Σπυρόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code