ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Για να διατηρήσουν το αήττητο οι ερυθρόλευκοι

 


Ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, για την δωδέκατη αγωνιστική της Super League, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν 29 πόντους (9-2-0), ενώ τους Κρητικούς 18 πόντους  (4-6-1).

Για τον ΟΦΗ, ο Φελίπε Γιαγιέγκος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα βρίσκεται στον αγώνα, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Κώστας Γιαννούλης, καθώς έχει ενοχλήσεις στο πόδι, αλλά και ο Φιορίν Ντουρμισάι. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία για τον Χουάν Νέιρα και Αμπντουλ Ουές, με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδης να μην προπονείται λόγω ίωσης.

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε μαζί του, τον Γκάρι Ροντρίγκεζ, τον Ρούμπεν Σεμέδο, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Στάικος, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Γκαγιέγκος, Καμάου, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Σελίμοβιτς, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκουρού, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code