ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος - Παναιτωλικός : Ανοίγει η «αυλαία» στο Πανθεσσαλικό

 


Ο Βόλος υποδέχεται σήμερα (17.15) τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Γενική τιμή εισόδου για τους θεατές ορίστηκε στο 1 ευρώ !

Η ομάδα της Μαγνησίας βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες έως τώρα στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό, ενώ μεσοβδόμαδα έχασε από τον Παναθηναϊκό με το ίδιο ακριβώς σκορ, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των ''16'' του κυπέλου. 

Τόσο στο μάτς του «Γ. Καραϊσκάκης» όσο και στο μάτς της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, η ομάδα του Βόλου παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική, πραγματοποιώντας δύο καλές εμφανίσεις, παρά τις ισάριθμες ήττες. Σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες , μετά από 6 αγωνιστικές, παραμένοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και συνεχίζοντας μία άκρως θετική πορεία.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη βδομάδα ηττήθηκαν με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για το πρωτάθλημα, ενώ βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, έχοντας 2 νίκες - 2 ισοπαλίες και 7 ήττες μέχρι τώρα στην διοργάνωση. Την Τετάρτη επικράτησαν με 0-1 εκτός έδρας της Νίκης Βόλου για το κύπελο, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης για τους "8" του θεσμού. 

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει παρουσιάσει αγωνιστική βελτίωση τις τελευταίες δύο εβδομάδες και θέλει σήμερα να συνεχίσει να δείχνει σταθερότητα στην απόδοση της, παίρνοντας και ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα της δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια.

Τα πλάνα των δύο προπονητών

Εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα έμειναν οι Πουρίτα και Μπαριέντος για τους γηπεδούχους, με τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ να βλέπει τον Φαούστο Γκρίλο να επιστρέφει σε αυτήν και να τίθεται κανονικά στην διάθεση του. 

Ο Ισπανός τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στον σχηματισμό ή στα πρόσωπα της αρχικής 11αδας, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια των Θεσσαλών, με το 4-4-1-1 να παραμένει και τον Κότνικ να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Γκρίλο και Ρίνερ θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Ρομέρο να αγωνίζεται ως δεξί μπακ και τον Φεράρι ως αριστερό. Στην θέση των αμυντικών χαφ θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης και Όροζ,  με τον Ρεγκατέν να αγωνίζεται ως δεξιός μεσοεπιθετικός, τον Μπαρτόλο αντίστοιχα αριστερά και κεντρικό επιθετικό τον Τόμ Φάν Φέρτ. Λίγο πιο πίσω από τον Ολλανδό θα κινείται ο Ροσέρο.

H αποστολή της ομάδας του ΒόλουΚλέιμαν, Κότνικ, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μεταξάς, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Βοϊτκόφσκι, Τερεζίου, Ρεγκατέν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Για τους φιλοξενούμενους ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντίας, Βερόνε, Κορνέλιους, Λιάβα, Σκιαδά και Μαλή οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές και θα παρατάξει την ομάδα του με το κλασσικό 4-3-3.

Ο Μελίσσας θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, με τετράδα στην άμυνα, από δεξιά πρός τα αριστερά,  τους Αποστολάκη, Καρασαλίδη, Αντούνιες και Χουχούμη. Η τριάδα στον χώρο του κέντρου θα αποτελείται από τους Τσιγγάρα, Φλόρες και Μπαρμπόσα ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Ντουάρτε (αριστερά), Μόρσεϊ (δεξιά) και Καρέλης.

Η αποστολή της ομάδας του ΠαναιτωλικούΡοντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνιες, Βρίγκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χ., Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ. και Μπακαδήμας.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Ζαμπαλάς (Ηπείρου), με βοηθούς τους κ.κ. Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) και τέταρτο τον κ. Αγγελάκη (Μακεδονίας). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Σιδηρόπουλος και Μωυσιάδης (Ηπείρου).







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code