ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-3: "Απόδραση" από την Κρήτη για τους ερυθρόλευκους

 


Ο Ολυμπιακός νίκησε με ανατροπή εκτός έδρας τον ΟΦΗ με 3-1 και ανέβηκε στους 32 πόντους και την πρώτη θέση, ενώ η Κρητική ομάδα παρέμεινε στους 18 πόντους και στην τέταρτη θέση.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά και έχασαν ευκαιρίες ακόμη και στα πρώτα λεπτά, με τον Διαμαντή να κάνει για τους Κρητικούς το 1-0 στο 16' λεπτό. Ο Ολυμπιακός άμεσα, έβγαλε αντίδραση με το χαμένο τετ α τετ του Λόπες και μετά το σουτ του Λαλά στο 24' λεπτό, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Σισέ με κεφαλιά μετά από σέντερα του Εμβιλά, έφερε το ματς στα ίσα (1-1). 

Στο δεύτερο μέρος, οι Πειραιώτες άμεσα πήραν τα ηνία του αγώνα, με τον Εμβιλά να γυρίζει στον Σισέ, ο οποίος έκανε το 2-1 στο 49' λεπτό. Ο Ρόνι Λόπες με σουτ του στο 60' λεπτό διαμόρφωσε το τελικό του σκορ στο 1-3. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν τις ευκαιρίες τους γκολ στα επόμενα λεπτά και οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν εκτός έδρας του ΟΦΗ με 3-1.

Ολυμπιακός: Βάτσλικ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Λόπες, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Φαν Ντάινεν, Λάμπρου και Καστάνιος.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code