ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 4-1 : Θριάμβευσε και άφησε την τελευταία θέση


Oι ''Περιστεριώτες'' επανήλθαν στις νίκες με εμφατικό τρόπο , κερδίζοντας τον Απόλλωνα με χαρακτηριστική ευκολία , αφού ήταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού !

Εξαιρετικοί και σκόρερς οι Q Σπιριντόνοβιτς  , Μουνίθ και Κουλούρης . Μοναδικός διασωθέντας ο τερματοφύλακας Κότσαρης για τους φιλοξενούμενους που είχαν τραγική αμυντική λειτουργία .

A ημίχρονο:

Στο δεκάλεπτο  , ο Ατρόμητος μπήκε με σκοπό να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού , κάνοντας την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με  με τον Σπιριντόνοβιτς να κάνει το σουτ στο 4' και να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ . Ο ίδιος παίχτης πέντε λεπτά αργότερα δεν λάθεψε !  Ο Γιαννιώτης έκανε το γέμισμα , η άμυνα του Απόλλωνα δεν συνεννοήθηκε καλά, ο Λισγάρας δεν έδιωξε και ο Αυστριακός έκανε το 1-0 ! Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ δείχνουν να τα έχουν χαμένα αφού ένα λεπτό αργότερα ο Κουλούρης πήγε να βάλει ένα εντυπωσιακό γκολ αλλά τον νίκησε ο Κότσαρης .  Στο  14' δοκάρι για τον Απόλλωνα ! Ο Μπρούνο Άλβες  με φοβερό πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιαννιώτη και στη συνέχεια η ''Ελαφρά Ταξιαρχία '' ζήτησε πέναλτι για χέρι του Χατζηισαΐα , στην αρχή ο διαιτητής δεν το έδωσε αλλά στη συνέχεια με τη χρήση του VAR , έδειξε την ''εσχάτη των ποινών'' !  Ο Φατιόν βρέθηκε απέναντι στον Γιαννιώτη και απάντησε άμεσα για την ομάδα του κάνοντας το 1-1 στο 18'!

Μετά την ισοφάριση οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού και στο 21' ο Κουλούρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ . Στα πρώτα 25 λεπτά ο Ατρόμητος επιτιθόταν κυρίως από τα αριστερά με Σπιριντόνοβιτς και Καστεγιάνο , ενώ ο Απόλλων έκανε αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου ! Στο 20λεπτο ο ρυθμός ήταν αρκετά γρήγορος αλλά σταδιακά πέφτει .  Στο 36' ο Μουνίθ κάνει όμορφη ενέργεια , αλλά κακή επιλογή στη τελική πάσα , παρόλα αυτά ο Κουλούρης βρίσκει τρόπο να σουτάρει αλλά ο Κότσαρης μπλόκαρε εύκολα . Στο 40' όμως ο Ατρόμητος ''κρύβει τη μπάλα'' και παίρνει εκ νέου το προβάδισμα ! Ο Καστεγιάνο δίνει στον Σπιριντόνοβιτς , ο οποίος από τα αριστερά συγκλίνει , πασάρει στον Κουλούρη , που την στρώνει στον Μουνίθ και ο τελευταίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν μπορούσε να αστοχήσει κάνοντας το 2-1 ! Στο 44' ο Ιωαννίδης προσπάθησε να απειλήσει με εντυπωσιακό τρόπο και από δυσμενή θέση , αλλά δεν τα κατάφερε και στο επόμενο λεπτό ο Βασιλαντωνόπουλος σούταρε ψηλά ! Στο 42' οι γηπεδούχοι χάνουν τεράστια διπλή ευκαιρία για το 3-1 !  Αρχικά ο Χαρίσης θα σουτάρει δυνατά αλλά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα θα του πει ''όχι'', ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Κουλούρης θα αστοχήσει με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση ! Κάτι το οποίο παραλίγο να ''πληρώσει'' στην επόμενη φάση όταν ο Φαν Λα Πάρα θα μπει στη περιοχή αλλά το σουτ του θα πάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων .

Το ημίχρονο θα τελειώσει με τους ''Περιστεριώτες'' να είναι δίκαια μπροστά στο σκορ αφού  δείχνουν ότι θέλουν παραπάνω το τρίποντο . Έχουν  καλύτερη αγωνιστική εικόνα από τους αντιπάλους τους , παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και εκμεταλλεύονται τα ''ατού'' τους . Από την άλλη η ''Ελαφρά Ταξιαρχία'' κάνει πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και έχει κακή αμυντική συμπεριφορά , ενώ επιτίθεται κυρίως με γεμίσματα . Κορυφαίος , έως τώρα , για τους γηπεδούχους ο Σπιριντόνοβιτς και για τους φιλοξενούμενους ο Κότσαρης.

Β ημίχρονο:

Xωρίς αλλαγές βγαίνει στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Παράσχου , με διπλή αλλαγή αυτή του Φέστα , ο οποίος θέλει να κάνει πιο επιθετικό τον Απόλλωνα .

Στο 48' ο Σπιριντόνοβιτς βγαίνει απέναντι από τον Κότσαρη , αλλά και πάλι ο τελευταίος είχε την απάντηση! Ο Ατρόμητος εξακολουθεί να έχει τα ηνία του παιχνιδιού , ενώ ο Απόλλωνας συνεχίζει να έχει αμυντικούς προσανατολισμούς . Στο 59' οι ''Περιστεριώτες'' βγαίνουν ταχύτατα στην αντεπίθεση με τον Σπιριντόνοβιτς , ο τελευταίος βγάζει τον Βασιλαντωνόπουλο απέναντι από το 2-1 , αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων ! Μένει λοιπόν ζωντανός ο Απόλλωνας χάρη στον Κότσαρη . Στο 64' ο Αυστριακός εξτρέμ του Ατρομήτου , κάνει όμορφη ενέργεια , το σουτ του κοντράρει και στη συνέχεια ο Κουλούρης κερδίζει πέναλτι σε κράτημα του αρνητικού σήμερα Λισγάρα , ο οποίος θα δεχθεί και την κόκκινη κάρτα καθώς ως τελευταίος παίχτης ''τραβάει'' τον αντίπαλο επιθετικό ! Την εκτέλεση την αναλαμβάνει ο παίχτης που το κέρδισε και σημείωσε το 3-1 υπέρ της ομάδας του , κλειδώνοντας και τη νίκη για τον Ατρόμητο ,στο 67' ! Στο 74' ο φορμαρισμένος πρώην φορ του ΠΑΟΚ θα κάνει το 4-1 και θα δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του !  Ο Καστεγιάνο πάσαρε στον Μουνίθ αυτός βρήκε και πάλι τον συμπαίκτη του, που γύρισε στον αμαρκάριστο Κουλούρη ο οποίος αρχικά νικήθηκε από τον Κότσαρη αλλά με δεύτερη προσπάθεια σκόραρε ! 

Μετά το 4-1 και την αριθμητική υπεροχή της ομάδας του ο Γ. Παράσχος βρίσκει την ευκαιρία να ξεκουράσει ή να δώσει χρόνο σε κάποιους ποδοσφαιριστές του. Βέβαια στα τελευταία λεπτά ,  περισσότερο φάουλ είχαμε παρά παιχνίδι . Λογικό αφού και οι δύο ομάδες περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή της αναμέτρησης , για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Στο 93' παραλίγο πάντως να έχουμε το 5-1 αλλά το δοκάρι έσωσε τον Απόλλωνα σε κοντινό πλασέ του Πισάνο .

Το παιχνίδι έληξε και ο Ατρόμητος ήταν ο θριαμβευτής του ντέρμπι των ουραγών , αφού ήταν εξαιρετικός και πολύ ανώτερος του αντιπάλου του !

Aτρόμητος :  Γιαννιώτης – Στρούγγης, Χατζηϊσαΐας (Κ. Παπαδόπουλος 80'), Μαυρομμάτης – Βασιλαντωνόπουλος, Σάλομον, Χαρίσης (Ντένιτς 80'), Καστεγιάνο – Μουνίθ (Μπετινέλι 80'), Κουλούρης (Τζαβίδας 86'), Σπιριντόνοβιτς (Πισάνο 86').

Απόλλων : Κότσαρης – Μπαξεβανίδης (Ντεντάκης 45'), Λισγάρας, Άλβες, Τουτουαρίμα – Φατιόν, Κάστρο, Σλίβκα – Φαν Λα Πάρα, Ιωαννίδης (Μαρτίνεζ 69'), Παμλίδης (Ντάουντα 45').

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code