ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χάμιλτον και Φερστάπεν όλα για όλα στο Κατάρ


Κάθε εβδομάδα φαίνεται να υπάρχει τουλάχιστον μια στιγμή που ο Λιούις Χάμιλτον και ο Μαξ Φερστάπεν μας εντυπωσιάζουν για τον ζήλο που δείχνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό αναμένεται να γίνει και στο Γκραν Πρι του Κατάρ σήμερα (16:00) με δύο επιπλέον αγώνες (Σαουδική Αραβία, Άμπου Ντάμπι) να απομένουν για το πέρας του πρωταθλήματος και την ανάδειξη του πρωταθλητή. 

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον με την Μερσέντες, όντας σε εξαιρετική φόρμα κατέλαβε την pole position και θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση στο Γκραν Πρι του Κατάρ. Ο πρωτοπόρος του εφετινού πρωταθλήματος Μαξ Φερστάπεν της Ρεντ Μπουλ έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο ενώ τρίτος ήταν ο ομόσταβλος του Χάμιλτον, Βάλτερι Μπότας. 

Ο Χάμιλτον προέρχεται από μια μεγάλη νίκη στην Βραζιλία κόντρα στις προβλέψεις όπου έπιασε έναν εξαιρετικό ρυθμό οδήγησης και προσπέρασε τον Φερστάπεν λίγους γύρους πριν τον τερματισμό και δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει την ανατροπή πλησιάζοντας προς το φινάλε της περιόδου καθώς βρίσκεται στο -14 από τον Μαξ Φερστάπεν.

Εάν ο Φερστάπεν ξεφύγει χωρίς ποινή στο grid (εξετάζεται ποινή στον Ολλανδό για πάτημα των κίτρινων γραμμών στο Q3 των κατακτήριων δοκιμών), τότε οι δύο πρώτοι του πρωταθλήματος θα πάνε τροχό με τροχό στην πρώτη στροφή σε έναν κρίσιμο πρώτο γύρο. 

Ο αγώνας στην έρημο αναμένεται συναρπαστικός και για τις ομάδες των Μερσέντες και Ρεντ Μπουλ αντίστοιχα (η Μερσέντες προηγείται με 11 βαθμούς) οι οποίες κυνηγούν το πρωτάθλημα κατασκευαστών και σίγουρα οι στρατηγικές τους εστιάζουν και σε αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code