ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης(17:15):Με φόντο το τρίποντο για βαθμολογική ανάσα!

 


Με απώτερο σκοπό να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και να πάρουν σημαντική ανάσα βαθμολογικά, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους απόψε στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα του Αγρινίου παρότι βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, προερχόμενοι από την ήττα με το ΠΑΣ με 3-0 και έχοντας στους τελευταίους επτά αγώνες μία ισοπαλία και έξι ήττες, με την τελευταία τους νίκη να είναι 2 μήνες πριν και το 2-1 στην έδρα του Ατρομήτου ενώ στην έδρα τους δεν έχουν καταφέρει να σημειώσουν ακόμα νίκη, έχοντας παράλληλα και την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 20 γκολ παθητικό και μόλις 6 ενεργητικό. 

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει την προϊστορία υπέρ της, καθώς σε 7 αναμετρήσεις μετράει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα από των Απόλλωνα.

Ο Απόλλωνας από την μεριά του προέρχεται από την μεγάλη ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ, στην Ριζούπολη, ενώ στα τελευταία πέντε παιχνίδια του έχει ρεκόρ 1 νίκη απέναντι στον ΠΑΣ, 2 ισοπαλίες με ΑΕΚ και Άρη.Ο Τζιανλούκα Φέστα από την ώρα που βρέθηκε στον πάγκο του Απόλλωνα έχει δείξει αισθητή βελτίωση στην ομάδα, καθώς έχει γίνει πιο σφιχτή και πιο συμπαγείς στα μετόπισθεν δίχως να δέχεται εύκολα φάσεις.

Ο Παναιτωλικός από την μεριά δεν έχει δύο παίκτες στην διάθεσή του λόγο κόβιντ, ενώ ο Απόλλωνας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Λισγάρα, Ντομίνγκες και Ράιλι,

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Μελίσσας – Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Αντούνες – Ντουάρτε, Τσιγγάρας, Φλόρες, Μόρσεϊ – Βέργος, Ντουάρτε.

Απόλλων (Φέστα): Κότσαρης - Μπαξεβανίδης, Κάστρο, Άλβες, Τουτουαρίμα - Φατιόν, Σλίβκα - Τσιλούλης, Μαρτίνες, Παμλίδης - Ιωαννίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code